Youtube Nedir?

Youtube Nedir?

Youtube uygulaması video yükleme ve yüklenen videoları izlemek üzerine kurulmuş olan sosyal bir ağ platformudur. Diğer sosyal medya araçlarıyla kıyaslandığı zaman Youtube sadece video odaklıdır diyebiliriz. Diğer uygulamalara nazaran en eski uygulamalardan sayılabilir. Video yüklemesi yapılırken size belli başlı kategoriler sunulsa da ürettiğiniz içeriklerde bir kısıtlama yapılmamaktadır. Ancak her ülkede olduğu gibi bizim ülkemizde de yasalara uymayan içerikler yasaklanmış ve bazı içeriklere de 18 yaşından büyük olma şartı getirilmiştir. Youtube’a telif ihlali bulunmayan her türlü videoyu yüklemekte özgürsünüz. Yüklediğiniz videolardan para kazanmayı düşünürseniz SMM panel ile takipçi ve beğeni satın alabilirsiniz.

 

Youtube’u Bu Kadar Önemli Yapan Nedir?

Youtube nedir? sorusu kadar Youtube’un neden önemli olduğu da oldukça önemli konuların başında gelmektedir. Bunun sebebi aslında çok basittir. Youtube bilgi, pazarlama ve iletişim olarak çoğu uygulamanın önünde yer alır. Hatta Youtube için dünya içerisinde bulunan en büyük ikinci arama motoru da diyebiliriz. Özellikle video aratma konusunda Youtube bayrağı kimseye bırakmayacak gibi gözükmektedir.

Youtube’un önemli olan bir diğer özelliği ise instagram ve TikTok’tan farklı olarak video içeriği üreten kişilerin gerek etkileşim gerekse de abone karşılığında para kazanabiliyor olmasıdır. SMM panel hizmetlerine başvurarak açtığınız hesabınız için abone edinebilirsiniz ya da videolarınızın daha fazla izlenmesi etkileşim seçeneğini de değerlendirebilirsiniz. Videolu içerikler dünyası sonu olmayan deniz gibidir. Bu yüzden diğer içerik üreten platformlarla karşılaştığımız da Youtube oldukça özeldir.

 

Youtube’a Video Yüklemek

Youtube, üye olan kullanıcıların kendi ürettiği içerikleri yükledikleri, amatör müzikle uğraşan kişilerin kendi kliplerini ve müziklerini oluşturduğu video ağırlıklı bir platformdur. Gün içerisinde Youtube’a 65 binden fazla klip yüklenir. Yine aynı şekilde 100 milyon civarında da takipçi Youtube üzerinden video seyreder. Bu platform içerisinde istenen şartları yerine getirmeyen videolar yetkili kişiler tarafından incelenerek silinir. Kullanıcılar, Youtube üzerinden sevdiği şarkı ya da içerikleri beğenebilir ya da beğenmeyebilir. Böylece yükleyen kişiler arasında ufak çaplı bir etkileşim başlatmış olur. Yapılan son güncellemelerle birlikte Youtube, Flash player gerekliliğini ortadan kaldırarak kullanıcılarına yarar sağlamıştır.  Youtube’a video yüklemek için aktif bir hesabınızın olması yeterli. Ürettiğiniz içeriği sistem üzerinden yükleyerek kullanıcılara ulaştırabilirsiniz. SMM panel ile takipçi alarak yüklediğiniz içerikte etkileşim sağlayabilirsiniz.

 

Youtube üzerinde bilmeniz gereken ufak çaplı terimlerde bulunmaktadır. Bu terimlerin hepsini eminiz ki biliyorsunuz ama yine de sizinle paylaşmak istedik. Uygulama içerisinde müzisyen, komedyen, yönetmen, youtuber, uzman ve bildirici bulunmaktadır. Bu terimler Youtube kurulduğundan beri var olan ve herkes tarafından kullanılan genel terimlerdir. Sizlerde Youtube gibi köklü bir platformun içinde bulunmak istiyorsanız kendi alanınıza ait videoları siteye yükleyerek milyonlarca kişiye ulaşabilirsiniz. SMM panel hizmetleri sayesinde istediğiniz sayıda beğeniye erişerek platform üzerinden para kazanmaya başlayabilirsiniz.

 

Sign in
Services
Blog