YouTube Garantili Beğeni Satın Al

YouTube Garantili Beğeni Satın Al

Youtube hayatımıza girdiğinden beri her konuda bize bilgi sunan bir uygulama haline gelmiştir. İlk olarak video paylaşımlarıyla ön plana çıkan uygulama zamanla içerisinde aradığınız her bilgiyi bulabileceğiniz bir platform haline gelmiştir. Bu özelliğiyle de Google’dan sonra en çok kullanılan uygulama olmayı sonuna kadar hak etmektedir. Youtube’da teknolojiden sanata, müzikten kısa filme kadar pek bilgiyi bulabilirsiniz. Özellikle son zamanlarda sağlık ve kripto para konularında bilgili olan kişiler videolar çekerek izleyicileri bilgilendirmektedir. Youtube’dan para kazanmak bu kişiler için oldukça kolay bir hal almışken yeni başlayan kişiler içinse oldukça zorlu bir süreç olmaktadır. Yeni başlayan kişiler ne kadar kaliteli içerik üretirse üretsin rakipleri güçlü olduğu için para kazanma şansı oldukça düşüktür. Bu yüzden devreye SMM panel YouTube garantili beğeni satın al girmektedir. Bu sayede kullanıcılar videoları için beğeni satın alarak kanalındaki etkileşimi yükseltmektedir. Böylelikle rakiplerinin bir adım önüne geçerek para kazanmak için bir adım atmış olurlar. Beğeni sayısı artan kullanıcıların hesabı diğer izleyicilerinde dikkatini çekecektir. Bu sayede hesabınız etkileşim alacak ve beğenilerin yanında takipçilerinizde artacaktır. SMM panel size sunduğu beğenileri garanti eder ve olası düşme anında yükselteceğinin sözünü verir. Herhangi bir videonuzun beğenisinde düşme olsa bile siz bunu fark etmezsiniz. Alınan beğeniler zincirleme olarak size takipçi ve etkileşimde kazandıracaktır.

 

Youtube’un İlginç Özellikleri

Hepimiz Youtube’u kullanıyoruz ve Youtube üzerinden para kazanmak istiyoruz. Peki ama, Youtube’un içinde bulunan özelliklerden ne kadar haberimiz var. Youtube içerisinde birbirinden farklı uygulamalar, araçlar ve özellikler bulunmaktadır. Altyazı ayarları, 360 videolar, telif hakları ve daha bir sürü bilgi Youtube içerisinde keşfedilmeyi bekliyor. O zaman daha önce duymadığımız Youtube’un ilginç özellikleri neymiş birlikte bakalım. 

·         Youtube’da izlediğiniz videolardan birinin belli bir dakikasını arkadaşlarınıza link olarak gönderebilirsiniz. Çok sevdiğiniz bir dizinin belli bir repliğini arkadaşınıza göndermek istiyorsunuz. O zaman paylaş kısmına gelerek başlatın yanında bulunan kutuyu işaretleyin. Göndermek istediğiniz saniye ya da dakikayı yazın. Eğer videoyu replik anında durdurduysanız sistem dakikayı kendi dolduracaktır. Sonra ise linki istediğiniz kişiye gönderin.

·         Youtube’da para kazanmak için üst sıralara çıkmak için videonuzun altına mutlaka bir konuşma metni ekleyin. Aynı metni açıklama kısmına da yapıştırın. Böylece Youtube algoritmasının sizi görmesini sağlayacaksınız.

·         Kendinize ait oynatma listesi oluşturarak bunu takipçilerinizle paylaşabilirsiniz.

·         Kendinize ait bir YouTube URL’si oluşturun. Bu URL’ler ile diğer izleyicilerin aklında kalabilirsiniz.

·         Youtube’un ses kütüphanesini mutlaka deneyin. Özellikle telifsiz müzik arayan kullanıcılar bu kütüphaneden dilediği müziği seçerek kullanmaya başlayabilir.

·         Başka kullanıcıların ne arattığınızı görmesini istemiyorsanız Youtube üzerinden arama geçmişinizi silebilirsiniz.

SMM panel hizmetinden alacağınız beğeni ile trend videolar arasında gözükebilir ve etkileşimlerinizi artırdıkça önerilen videolara kadar çıkabilirsiniz. Üstelik bu beğeniler ile para kazanmaya bir adım daha yaklaşmış olacaksınız.

 

Sign in
Services
Blog