Twitter’da Doğum Tarihi Nasıl Değiştirilir?

Twitter’da Doğum Tarihi Nasıl Değiştirilir?

Twitter uygulamasında doğum tarihi önemli bir detaydır. Doğum tarihi uygulamada profilde görülebilmektedir. Bu doğum tarihini bazı Twitter kullanıcıları uygulamaya kayıt olurken yanlışlıkla yanlış bir şekilde girebilmektedir.

Bu yüzden de kullanıcılar Twitter’da doğum tarihini değiştirmek isteyebilmektedir. Twitter adresine giriş yapıldıktan ve hesaba giriş yapıldıktan sonra profil kısmına gidilmeli ve bu bölümden profili düzenle butonuna tıklanması gerekilmektedir.

Bu bölümden ise doğum tarihi kısmına giriş yapılması ve bu bölüme giriş yapıldıktan sonra ise doğum tarihi bölümünde açılan menülerde seçilmiş olan varsayılan değerleri, yeni değerler ile değiştirmek gerekmektedir. Bu şekilde Twitter’da doğum günü tarihi değişikliği yapılabilmektedir.

Twitter’da Gelişmiş Arama Nasıl Yapılır?

Twitter’da arama önemli bir konudur. Kullanıcılar arama kısmından bir kullanıcıyı, bir tweeti, bir gönderiyi ve bunun gibi unsurları arayabilmektedirler. Bu aşamada da Twitter’da gelişmiş arama birçok kullanıcı için kolaylık sağlayan bir özelliktir.

Twitter’da gelişmiş arama yapmak için Twitter uygulamasına arama çubuğuna tıklanması gerekmektedir. Bu bölümden Arama sonuçları sayfasının sağ üst bölümünde yer alan “Arama filtreleri” bölümünün altında bulunan Gelişmiş arama öğesi seçilmelidir.

Bu bölüm seçildikten sonra ise daha fazla seçenek kısmına ve ardından ise gelişmiş arama seçeneğine tıklanılması gerekmektedir. Bu şekilde Twitter’da gelişmiş arama yapılabilmektedir.

Twitter’da Bir Günde En Fazla Kaç Kişi Takip Edilebilir?

Twitter’da genel anlamı ile takip sınırı uygulaması bulunmaktadır. Genel olarak uygulamada takip edebilecek hesap sayısı sınırlandırılmaz. Yine de bir günde takip edilecek kişi sayısı da sınırlandırılabilmektedir.

Takip etme hızının sınırlandırılması üzerine bazı limitler Twitter’da aktif durumdadır. Twitter uygulamasında her Twitter hesabı günde en fazla 400 hesabı takip edebilmektedir. Ayrıca Onaylanmış Twitter hesapları, yani Twitter Blue’ya sahip kişiler ise günde en fazla 1000 kişiyi takip edebilmektedir.

Twitter’da Limit Aşıldı Sorunu Nedir?

Twitter’da bazı durumlarda kullanıcılara limit aşıldı sınırı verilebilmektedir. Bu Twitter’da takip, beğeni ve benzeri konularda kullanım limitinin aşıldığı durumlarda meydana gelmektedir.

Genel olarak Twitter’da “Limit Aşıldı” sorunu, yoğun kullanım ya da spam aktiviteleri ile ortaya çıkan bir sorundur. Geçici bir sorun olarak bilinmektedir.

 

Sign in
Services
Blog