Twitter’da Popüler Olmanın Yolları Nelerdir?

Twitter’da Popüler Olmanın Yolları Nelerdir?

Twitter, gündemden haberdar olmak ve arkadaşlarıyla iletişim kurmak isteyen milyonlarca kullanıcı tarafından her gün ziyaret edilmektedir. Twitter’da paylaşımlarını beğendiğiniz kişileri takibe alarak paylaşmış olduğu tweetleri ana sayfanızda görmeniz mümkündür. Twitter’da gezinirken, geniş takipçi kitlesine ulaşarak popüler olan hesaplarla karşılaşabilirsiniz.

Twitter’da popüler olmak diğer sosyal medya sitelerine göre oldukça kolaydır. Twitter’da tanınan bir hesap olabilmeniz için paylaşmış olduğunuz tweetlerin kalitesi çok önemlidir. Ayrıca gündem kısmındaki çok konuşulan olayları da takip ederek tweetlerinizde söz konusu etiketleri kullanırsanız kısa sürede büyük takipçi kitlesi yakalayabilirsiniz.

Twitter’da popüler olmanın bir diğer yolu ise tweetlerinizin reklamını yapmaktır. Twitter’ın kendi reklam aracını kullanabileceğiniz gibi popüler olan diğer hesap sahiplerine belli bir ücret ödeyerek de reklamınızı yaptırabilirsiniz. Popüler olmak isteyen kullanıcılar ikinci seçeneği daha çok tercih etmektedirler.


Twitter’da Popüler Olmak Hangi Avantajları Sunar?

Twitter’da popüler olmak sizlere birçok avantaj sunmaktadır. Bu avantajların başında Twitter’ı bir gelir kapısı olarak kullanabilme imkanı bulunmaktadır. Twitter’da çok sayıda etkileşim alıyorsanız ve takipçi sayınız da nispeten yüksekse reklam verenlerin sizlere ulaşmasını bekleyebilir veya siz onlara ulaşarak teklifinizi iletebilirsiniz.  Böylelikle Twitter’da para kazanmanız olası hale gelir.

Twitter’ın popüler kullanıcılara sunduğu diğer bir avantaj ise daha kolay sosyalleşebilme imkanıdır. Sizi takip eden kişiler sokakta sizi gördüklerinde ilgi gösterebilirler. Bu sayede yeni arkadaşlar da edinebilirsiniz. Ayrıca Twitter’da yer alan gündem konuları hakkında paylaşımlar yapıyorsanız, sözlerinizi dikkate alan ve harekete geçen bir kitleye de sahip olabilirsiniz. Bu durum sizin prestijinizi artıracaktır.


Twitter Profili Nasıl Olmalı?

Twitter’da popüler olmak için dikkat etmeniz gereken ilk nokta profilinizin nasıl göründüğüdür. Kullanıcılar profili iyi gözükmeyen ve düzenli paylaşımlar yapmayan kişileri takip etmek istememektedir. Bu nedenle profilinizin güzel bir görüntü sunduğundan emin olmanız gerekmektedir.

Twitter profilinizin bir hakkında bölümü bulunmaktadır. Bu bölüme ne tür paylaşımlar yaptığınızı yazabilirsiniz. Bağlantılar kısmına ise diğer sosyal medya hesaplarınızın linkini bırakabilirsiniz. Eğer çok takipçili bir hesap haline gelirseniz, profilinize iletişim numarası eklemenizin de faydası olacaktır. Bu gibi durumlara dikkat ederek Twitter profilinizi daha iyi hale getirebilir ve daha fazla kişinin sizi takip etmesini sağlayabilirsiniz.


Twitter’ın Fenomenlere Sunduğu Diğer Ayrıcalıklar Nelerdir?

Twitter’da popüler olmak pek çok kullanıcının hayalidir. Twitter’da popüler olduğunuzda hesabınızı profesyonel hesaba dönüştürüp size sunulan pek çok ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz. Profesyonel hesap seçeneği ile profilinizi ziyaret eden kullanıcıların ve aldığınız etkileşimlerin istatistiklerini çok kolay bir şekilde görebilir ve paylaşımlarınızı o yönde geliştirebilirsiniz.

Bu kullanışlı araçlar sayesinde reklam gelirinizde de çok büyük artış yaşanacaktır. Daha fazla kişiye ulaşabilecek olduğunuz için reklam verenlerin sizi tercih etme olasılığı da aynı şekilde artacaktır. Ayrıca takipçilerinizin hangi saat aralıklarında daha etkin olduklarını görebilir ve o saatlerdeki paylaşımlarınızı artırabilirsiniz.

Sign in
Services
Blog