Twitch Hesabını Silince Ne Olur?

Twitch Hesabını Silince Ne Olur?

Twitch hesabını silen kullanıcılar uygulama üzerinde hesaplarının aktif olmalarını istemeyebilmektedirler. Twitch hesabını silme işlemi genel olarak kullanıcıların hesaplarındaki vurguları, klipleri, ayarları ve benzeri tüm kanal içeriği ile birlikte profil bilgilerinin de silinmesine yaramaktadır.

Bununla birlikte kullanıcılar Twitch hesabını sildikten 90 gün geçtikten sonra, hesap içeriği ile ilgili tüm hesap detayları kalıcı olarak silinir ve hesap geri dönülemez bir şekilde kapatılır. Kullanıcılar bu 90 gün içerisinde hesaba tekrar giriş yapmak için oturum açarsa silme işlemi iptal edilebilir.

Twitch hesabının silinmesi, uygulama üzerinde kişisel verilerin işlenmesini de durdurmaktadır. Twitch, kullanım verileri gibi verileri ve kullanıcı olarak oluşturulan tüm içerikleri de kalıcı olarak silmektedir.

Twitch’de Ekip Yayınını Sadece Partnerler Mi Kullanabilir?

Twitch’de ekip yayını özelliği sadece Twitch partnerlerinin erişimine açıktır ve sadece Twitch partnerleri kullanabilmektedir. Twitch bu konuda izleyicilere en iyi deneyimi sunabilmek adına video kalite seçeneklerini de belirlemektedir.

Ekip yayını özelliği bir başka yayıncı partner ile ortak bir yayın açmayı ve yürütmeyi de mümkün kılabilmektedir ve bu yüzden bu yayınlara “ekip yayınları” denilmektedir. Twitch kullanıcıları aynı anda birden fazla kişinin yayınını ekip yayınları sayesinde izleyebilmektedir.

Twitch’de Ekip Yayını Nasıl Oluşturulur?

Twitch’de ekip yayını özelliği ile Twitch partneri olan kişiler kolay ve hızlı bir biçimde en fazla dört yayıncıya kadar birlikte aynı pencerede canlı yayın yapabilmektedirler. Özellikle battle royale gibi oyunların her anında izleyicilerin izlemesini sağlamak, paylaşım ve etkileşimi geliştirmek için de Twitch’de ekip yayını özelliği önemli bir unsurdur.

Twitch’de ekip yayını başlatmak için ya da gelen ekip yayını davetlerine bir yanıt vermek için yayın panelindeki “Yayın Yöneticisi” kısmında yer alan “Hızlı Eylemler” bölümünde “Ekip Yayını” seçeneğinin bulunması gerekmektedir.

Bu işlemden sonra ise ekip yayını daveti göndermek için de “Kanal Ekle” kısmına tıkladıktan sonra davet edilecek kanalın ismi girilmelidir. Bu aşamadan sonra diğer kanallar da daveti kabul ettikten sonra “Ekip Yayını Başlat” simgesine tıklayarak, Twitch’de izleyicilerin ekip modunda izlemelerine olanak tanıyacak bir bant da açılır.

 

Sign in
Services
Blog