Twitch’de Seyir Partisine Nasıl Katılınır?

Twitch’de Seyir Partisine Nasıl Katılınır?

Twitch uygulamasında seyir partisi önemli bir durumdur. Yayıncılar, izleyicileri için seyir partisi düzenleyebilmektedir ve bu şekilde izleyiciler ile birlikte ortak bir şekilde bir film ya da bir içerik izlenebilmektedir.

Seyir partileri Twitch’de yalnızca masaüstü web’de ve Prime aboneleri tarafından kullanılabilmektedir. Seyir partisi yayına girdiğinde Takip Edilenler ve Gözat sekmeleri ile Arama kısmındaki yeni Seyir Partileri bölümüne görülebilir.

Bir seyir partisine katılmak için ise ilgili Prime Video içeriğinin bölgedeki bir Prime ya da Prime Video aboneliği ile erişebilir olması gerekmektedir. Tekil Seyir Partileri’ne erişim durumu ise her bir içeriğin lisans durumuna bağlı olarak değişkenlik içerebilmektedir.

Seyir partisi kanal sayfasına ilk kez giriş yapıldığında Prime ya da Prime Video aboneliği ile ilişkili e-posta adresi ve parola kullanılarak cihazın Prime Video oynatma için yetkilendirilmesi istenebilir.

Bununla birlikte Twitch’de eğer bir yayıncı seyir partisi düzenliyor ve siz de Prime Video abonesi iseniz o yayıncının kanalına giriş yaparak “Seyir Partisine Katıl” bölümünden seyir partisine katılım sağlanabilmektedir.

Twitch Seyir Partilerinde Yetişkin İçerikler Görüntülenebilir Mi?

Twitch uygulamasında Seyir Partileri’ndeki Prime Video kataloğu, yetişkin izleyicilere yönelik içeriğe sahip başlıkları da beraberinde içerebilmektedir.

Özellikle bu konuda yetişkin içeriği, dil, şiddet, argo, çıplaklık ve yoğun cinsel içerik gibi bazı kullanıcı ve izleyiciler için uygun olmayan temalar da barındırabilmektedir.

Twitch’de Prime Video İçeriğinin Yayınlanması ve İzlenmesi Güvenli Mi?

Twitch uygulamasında prime video içeriğinin yayınlanması ve izlenmesi güvenli bir durumdur. İçerik Amazon Prime ya da Prime Video aboneliği ile Seyir Partisi üzerinden izleme hakkına sahiptir.

Twitch’de Seyir Partisi İçeriğini Ortak Yayında Yayınlayabilir Miyim?

Twitch platformunda seyir partisi içeriği ortak yayında yayınlanabilir mi konusu da özellikle bu konuda hem kullanıcı hem de yayıncıların en çok sorduğu soruların arasında yer almaktadır. Bu sorunun cevabı hayırdır.

Twitch’de seyir partisi içeriği ortak yayında yayınlanamaz. Prime Video içeriği otomatik olarak Twitch’de kanalda yayınlanmaktadır. Prime Video içeriğinin ses ya da görüntüsünü kaydetmek için de yayın uygulamasının kullanılmaması gerekmektedir. Bu durum Twitch Topluluk İlkeleri’ne aykırıdır.

 

Sign in
Services
Blog