Twitch’de Drop Envanter Sayfası Her Zaman Açık Mıdır?

Twitch’de Drop Envanter Sayfası Her Zaman Açık Mıdır?

Twitch uygulamasında drop envanter sayfası kullanıcıların istedikleri zaman erişimlere açıktır ve kullanıcılar bu sayfada kazandıkları Dropları görebilmektedirler. Tüm aktif Droplar için kullanıcılar ilerlemelerini takip edebilir ve henüz Twitch hesabı bağlı olmayan kullanıcılar Twitch hesaplarını oyun geliştiricinin hesabına bağlayabilirler.



Bazı Drop ödüllerinin kilitli bir durumda olduğunu ve önceki ödüller kazanılıp alınana kadar, bu kilitli ödüller için ilerleme kaydedemeyeceğini fark eden kullanıcılar da bu anlamda önceki drop ödülleri alındığında bu ödüllerin kilitlerinin açılacağını bilmelidirler.

Uygulamada ödüller ve ödülleri kazanma şartları hakkındaki detaylı ayrıntılar “Tüm Kampanyalar” sekmesinde görülebilmektedir.  Bu sayfada kullanıcılar kazanabilecekleri, katılabilecekleri tüm aktif kampanyalar ve yaklaşmakta olan kampanyaları da görüntüleyebilmektedir.

Twitch’de Uzantıdaki Bitlerden Nasıl Gelir Elde Edilir?

Twitch’de uzantılar, geliştiricilerin izleyiciler için yeni deneyimler oluşturmasına olanak sağlamaktadır. Bu konuda uygun Partnerler ve İştirakler de kendi kanal sayfalarındaki belirli uzantılarda, Bit kullanıldığında gelir elde edebilmektedirler.

Uzantıdaki bitlerden gelir elde etmenin işleyiş şekli de farklıdır ve bu konuda bit kullanımına imkan sağlayan bir uzantı kurmak ve bu uzantıyı etkinleştirmek gerekmektedir. Uzantılar, Uzantı Yöneticisinde “Uzantı içi Bit” etiketine sahiptir.

İzleyiciler de Uzantıda Bit kullandıkları her seferde bunu açık bir şekilde onaylamalıdır. İzleyiciler kanal sayfasındaki Uzantı içerisinde Bit gerektiren bir işlemi gerçekleştirip onayladıktan sonra, Twitch’de yayıncılar bu işlemden para kazanabilmektedir.

Uzantı içi Bit programı Twitch tarafından tamamen kendi isteğine bağlı olarak gelir payı olmak üzere değiştirilebilir ya da kaldırılabilmektedir.

Twitch Hesabına Amazon Hesabı Nasıl Bağlanır?

Twitch hesabına amazon hesabı bağlamak, Twitch kullanıcıları için önemli bir durumdur. Özellikle çeşitli Twitch avantajları için de Amazon ve Twitch hesaplarını bağlamak kullanıcılar açısından gerekli olarak görülebilmektedir.

Kullanıcılar Amazon hesaplarını Twitch’e bağlamak istediklerinde, kullanıcılarına adları da dahil olmak üzere Amazon hesaplarına bağlı profil bilgileri Twitch tarafından kullanılabilmektedir. Twitch hesabına Amazon hesabını bağlamak için öncelikle Amazon uygulamasında Twitch Hesaplarım kısmına giriş yapmak gerekmektedir.

Bu bölümde “Bir Twitch hesabı bağlayın” seçeneği kullanıcıların önüne çıkabilmektedir ve buradan da Twitch hesabında oturum açmak gerekmektedir.

 

Sign in
Services
Blog