Tinder Uygulamasında Nasıl Eşleşme Sağlanır?

Tinder Uygulamasında Nasıl Eşleşme Sağlanır?

Tinder uygulamasında eşleşme sağlayabilmek için kullanıcıların uygulama üzerinde bazı profilleri beğenmesi gerekmektedir. Tinder, kullanıcılar bir profili beğendiğinde eğer karşı kullanıcı da o profili beğendiyse eşleşme sağlayan bir uygulama olarak ön plana çıkmaktadır.

Kullanıcılar Tinder’a giriş yaptığında bölgendeki olası eşleşmeler listesinde gösterilmektedir. Bu şekilde her kullanıcının karşısına farklı profiller çıkmaktadır ve bu profilleri beğenmek için uygulama üzerinde profili sağa kaydırmak gerekmektedir. Tam tersi kişiyi reddetmek için ise sol tarafa kaydırmak yeterlidir.

Eşleşmek için de Tinder uygulamasında hem kullanıcının hem de karşı tarafın birbirlerinin profillerini beğenmesi gerekmektedir. Tinder uygulamasında bu şekilde eşleşme sağlanabilmektedir.

Tinder’da Mesaj Gönderememe Sorunu Nasıl Çözülür?

Tinder’da mesaj göndermeme sorunu genel olarak kullanıcıların bağlantı sorunlarından kaynaklanmaktadır. Bu yüzden de kullanıcılar wifi ya da mobil veri kullanımı arasında geçiş yapmayı deneyebilmektedir.

Bununla birlikte eğer sorun kullanıcı kaynaklı değil de uygulama kaynaklı ise uygulamayı silip tekrardan yüklemek bu konuda bir çözüm olabilmektedir. Bu şekilde Tinder’da en son sürüme geçiş de yapılabilir ve eğer güncellemeler yapılmamış ise güncellemeler de yüklenebilmektedir.

Tinder’da En Seçkin Profiller Ne Demek?

Tinder’da en seçkin profiller genel olarak Tinder Gold ve Tinder Platinum üyeleri için olan bir özellik olarak ön plana çıkmaktadır. Tinder uygulamasında belirli ücret karşılığında Tinder Gold ve Tinder Platinum üyeliği alınabilmektedir. Bu şekilde bu üyelikleri alan kişiler uygulamada “En Seçkin Profiller” olarak görülmektedir.

Ayrıca bu özellik ile birlikte kullanıcılar en çok beğenebilecekleri eşleşme adaylarında da eşleşme konusunda daha fazla şans elde edebilmektedirler. Tüm kullanıcılar her gün bir kere ücretsiz olarak uygulama üzerinde En Seçkin Profil kaydırma hakkına sahiptir fakat Tinder Gold ve Tinder Platinum abonelerinde En Seçkin Profilleri günlük bir liste halinde gösterilmektedir.

Tinder’da Yaş Sınırı Var Mı?

Tinder uygulamasında yaş sınırı bulunmaktadır. Uygulamada minimum yaş sınırı 18 olarak belirlenmiştir. Bazı kullanıcılar bu yüzden minimum yaş koşulunu sağlamadığı için Tinder’da kısıtlama yaşayabilmektedir.

18 yaşından küçük kişilerin Tinder’a üye olması yasaktır ve bu kişilerin uygulamayı kullanmasına Tinder tarafından izin verilmemektedir.

Sign in
Services
Blog