Tinder Uygulamasında Abonelik Nasıl İptal Edilir?

Tinder Uygulamasında Abonelik Nasıl İptal Edilir?

Tinder uygulamasında bazı kullanıcılar uygulamaya abone olabilmektedir ve bu abonelikleri de istedikleri zaman sonlandırabilmektedirler. Uygulamanın içerisinde abonelikler, kullanıcılar abonelikleri iptal edene kadar otomatik olarak yenilenmektedir.



Tinder uygulamasını ya da Tinder hesabını silmek ise aboneliğin iptal edilmesine sebebiyet vermemektedir. Tinder uygulamasında aboneliği iptal etmek için çeşitli bazı yollar izlenmelidir ve bu yollar ios, Android ve web sayfasına göre değişkenlik gösterebilmektedir.

iPhone bir telefona sahip olan kullanıcılar Tinder üzerindeki aboneliklerini iptal etmek için en başta İphone Ayarları’nı açmalıdırlar. Bu bölüm ile Abonelikler kısmına giriş yapmalı ve bu bölümden de iptal edilmek istenen abonelik seçilmelidir. Ardından “Aboneliği İptal Et” seçeneğine dokunulmalıdır.

Andorid telefonlarda ise genel olarak Tinder uygulamasındaki satın alma işlemi Google Play Store tarafından faturalandırılmaktadır. Bu sebeple de Android telefonu kullanıcıları uygulama üzerindeki aboneliklerini iptal etmek için öncelikle Google Play uygulamasını açmalıdırlar.

Bu bölümden sağ üst kısımda yer alan profil simgesine dokunulduktan sonra “Ödemeler ve Abonelikler” bölümüne giriş yapılmalı ve bu bölümden “Abonelikler” seçeneği seçilmelidir. Bu kısımdan iptal etmek istenen abonelik seçilmeli ve “Aboneliği İptal Et” seçeneği işaretlenmelidir.

Abonelik iptal etmek konusunda teknik bir sorun yaşayan kişiler Tinder ile iletişime geçmelidir. Tinder uygulaması ile yaşanan sorunlar ile ilgili ayrıntılar paylaşarak bu konuda uygulamadan yardım alınabilmektedir.

Abonelik iptalinden sonra Tinder aboneliğin ödemesini yapmış olan kullanıcılar ödeme yapıldığı süre boyunca uygulamayı kullanmaya devam edebilmektedirler. Aboneliğin iptal edildiği durumlarda ise geriye dönük abonelik ücretleri iade edilmemektedir. Ayrıca daha önce alınan abonelik ücretleri iptal tarihine göre pay da edilmemektedir.

Birden fazla aboneliği bulunan kullanıcılar da her aboneliğin kendi yenileme tarihi olduğunu unutmamaktadır. Bu konuda her aboneliğin ayrı ayrı iptal edilmesi gerekilebilmektedir.

Tinder’da Keşfet Tercihleri Nasıl Güncellenir?

Tinder’da Keşfet Tercihleri bölümünde düzenleme yapmak için arama tercihleri ayarlanabilmektedir. Keşfet ayarlarını düzenlemek için öncelikle Tinder uygulaması açılmalıdır.

Uygulama açıldıktan sonra profil simgesine dokunularak ayarlara gidilmeli ve bu bölümden Keşfet kısmına giriş yapılmalıdır. Bu bölümden keşfet tercihleri güncellenebilir.

Sign in
Services
Blog