Tinder’da Yüz Yüze Görüntülü Sohbet Nedir?

Tinder’da Yüz Yüze Görüntülü Sohbet Nedir?

Tinder uygulamasında son güncellemeler ile birlikte yeni özellikler de sürekli ekleniyor. Uygulama içerisinde özeliklerde özellikle sohbet bölümünde birçok yenilikler de yer alıyor.

Tinder uygulamasında sohbet bölümü ayrı bir önem taşıyor çünkü uygulama içerisinde kullanıcıların en yoğun vakit geçirdiği yer olarak sohbet bölümü biliniyor.

Bununla birlikte Tinder’da kullanıcıların yoğun olarak tercih ettiği özelliklerin arasında yüz yüze görüntülü sohbet seçeneği ön plana çıkıyor. Tinder’ın yeni görüntülü sohbet özelliği “Yüz Yüze” özelliği, uygulama üzerindeki eşleşmeler ile doğrudan Tinder uygulamasında görüntülü arama başlatmaya da olanak tanıyor.

Bu sayede kullanıcılar evden çıkmadan eşleştikleri kişi ile buluşuyor ve yüz yüze sohbet de edebiliyorlar. Bir görüntülü arama başlatmak için ise hem kullanıcıların kendilerinin hem de eşleştiği kişilerin bu özelliği aktif hale getirmiş olması gerekiyor.

Uygulama üzerinde Yüz Yüze görüntülü sohbet başlatmak için ise eşleşme sağlanan kişi ile sohbet edilen ekran bölümüne giriş yapmak gerekiyor.

 Bu bölümden ise ekranın üst kısmında yer alan video simgesine dokunulması gerekiyor. Yüz Yüze özelliğinin kilidini açmak için de açma ve kapatma düğmesini sağ kısma kaydırmak yeterli oluyor.

Tinder’da Eşleşilen Kişi ile Görüntülü Arama Nasıl Başlatılır?

Tinder’da eşleşme sağlanan kişi ile görüntülü arama başlatmak için eşleşme sağlanan kişi ile sohbet edilen ekrana giriş yapılması gerekilmektedir.

Bu aşamadan sonra ise ekranın üst kısmındaki video simgesine dokunulması gerekilmektedir. Canlı video ön izlemesi kontrol edildikten sonra ise “Ara” seçeneğine dokunulmalıdır.

Tinder’da Cihaz Konumuna Nasıl Erişim Verilir?

Tinder’da cihaz konumuna erişim vermek basit işlemleri içermektedir. Yine de bu işlem İOS, Android ve Masaüstü durumuna göre de değişkenlik gösterebilmektedir.

Eğer İOS kullanıcısıysanız ve Tinder’a İOS üzerinden giriş yapıyorsanız İOS ayarları açıldıktan sonra Tinder uygulaması bulunur ve bu bölümden Konum seçeneğine tıklayarak “Uygulamayı Kullanırken” seçeneği seçilir.

Android telefonlarda ise telefonun ayarlarını açtıktan sonra ekranı aşağı kaydırmak ve bu kısımdan “Uygulamalar” bölümünden Tinder seçeneğinin seçilmesi gerekmektedir.

Bu bölümden ise “İzinler” ve ardından da “Konum” seçeneği işaretlenmelidir. Konum bölümünden de “Sadece Uygulamayı Kullanırken” seçeneğine dokunulduktan sonra cihaz konumuna erişim verilebilmektedir.

 

Sign in
Services
Blog