Tinder’da Keşfet Bölümü Kapatılabilir Mi?

Tinder’da Keşfet Bölümü Kapatılabilir Mi?

Tinder uygulamasında Keşfet bölümü ya da Keşfet özelliği kapatılabiliyor. Kullanıcılar uygulamada Keşfet özelliğini kapattığında, profillerinin Tinder uygulamasında yeni hiç kimseye gösterilmemesini sağlıyor. Yine de kullanıcılar bu özelliği kapatsalar da eşleşmelerini görüntüleyebiliyor ve eşleşmeler ile sohbet edebiliyor.



Keşfet’i açmak ya da kapatmak için ise Tinder uygulamasına giriş yapıldıktan sonra Profil simgesine dokunulması gerekiyor. Bu bölümden de Ayarlar bölümüne giriş yapılarak Keşfet bölümünden “Beni Tinder’da Göster” seçeneğinin bulunması lazım geliyor. Bu seçenek ile kapatılıp açılarak Tinder’da keşfet bölümünün kapatılması mümkün olabiliyor.

Keşfet bölümünü kapatmadan önce kullanıcıların beğenmiş olduğu kişiler, kullanıcıların profillerini görebiliyorlar ve kullanıcıları beğenebiliyorlar. Yani kullanıcılar Tinder’da Keşfet bölümünü kapatmış olsalar da yeni eşleşmeler sağlayabiliyorlar.

Tinder’da Yaş Bilgisi Hatalı Girilirse Ne Yapılabilir?

Tinder uygulamasında yanlışlıkla hatalı bir doğum tarihi girildiğinde bu durum Tinder’a bildirilebilir. Eğer kullanıcılar 18 yaşın üzerindeyse fakat uygulamada yaşını yanlış girdiyse, yaş doğrulama sürecini tamamlayarak kısıtlamalara itiraz edebilmektedirler.

Bu itirazı başlatmak için ise Tinder uygulamasına giriş yapılmalı ve yaş doğrulama seçeneğine dokunulmalıdır. Bu bölümden Tinder, kullanıcılara yaş doğrulamak için kullanılan üçüncü taraf bir web sitesine kimliğini göndermeyi rica etmektedir.

Tinder’da Eşleşme Nasıl Sağlanıyor?

Tinder uygulaması çoğunlukla eşleşmeler sağlanan ve bu eşleşmeler ile iletişime geçilen bir sohbet platformu olarak görülüyor. Bu açıdan da Tinder’da eşleşme potansiyelleri önemli durumda. Tinder uygulamasında eşleşme potansiyelini artırmak için en önemli faktör ise uygulamayı sürekli kullanmak olarak görülüyor.

Uygulamada eşleşmek ve hemen sohbet etmeye başlamak eşleşmeleri daha çok artırabiliyor. Eşleşme sağlanma konusunda da kullanıcıların konumları, ilgi alanları ve bunun gibi özellikler önemli rol oynuyor. Tüm bu unsurlar ile birlikte Tinder’da eşleşme sağlanabiliyor.

Tinder Elo Sistemini Kullanıyor Mu?

Tinder eskiden “Elo puanı” denen bir sistem kullansa da şu anda bu sistemi kullanmıyor. Tinder kullandığı en son teknoloji ile birlikte elo sisteminin modasının geçtiğini vurguluyor.

Elo sistemi yani elo puanı ile kullanıcılar uygulamada daha fazla öne çıkabiliyordu fakat Tinder artık Elo’yu kullanmıyor.

 

Sign in
Services
Blog