Tinder’da Kaydırma Çılgınlığı Nedir?

Tinder’da Kaydırma Çılgınlığı Nedir?

Tinder uygulamasında kullanıcılar karşılarına çıkan profili kaydırarak uygulama içerisinde diğer insanlar ile eşleşebilmektedirler. Bu sebeple de kaydırmak, Tinder uygulamasında asıl görevi gören bir özellik olarak bilinmektedir.

Bununla birlikte Tinder bu konuda çeşitli etkinlikler de düzenleyebilmektedir. Bu etkinlikler ile birlikte Tinder kullanımının yoğun olduğu bölgeler de Tinder açısından önemli bir özelliği ortaya koymaktadır. Bu özellik ise genel olarak Tinder’da “Kaydırma Çılgınlığı” olarak bilinmektedir.

Tinder’da yakın bölgede bulunan insanların Tinder kullanımının yoğun olduğu ve bu yüzden de Tinder’daki hareketliliğinin doğal bir şekilde artığı anlara uygulamada Kaydırma Çılgınlığı adı verilmektedir.

Kaydırma Çılgınlığı sırasında genel olarak Tinder uygulamasında hareketlilik 15 katına kadar bir artış gösterebilmektedir. Tinder’da bu sebeple fazla kullanıcının aktif olduğu süreçte ve anlarda eşleşme potansiyeli de yüzde 250 oranında artabilmektedir. Bu sayede de kullanıcılar uygulamada yeni bir sohbeti yüzde 33 oranında daha hızlı bir şekilde başlatabilmektedirler.

Tinder’da kaydırma çılgınlığı herhangi bir zamanda gerçekleşebilmektedir ve bu yüzden de Tinder kullanıcıları uygulamadaki bu fırsatı kaçırmamak için anlık bildirimleri açabilmektedir. Bu sayede Tinder uygulamasında Kaydırma Çılgınlığı fırsatını gerçek zamanlı olarak haber alabilmektedirler ve uygulamaya giriş yapıp bu Kaydırma Çılgınlığı’ndan yararlanabilir.

Tinder’da Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Nasıl Güncellenir?

Tinder uygulamasında cinsel yönelim ve cinsiyeti güncellemek için Profil bölümünden Profili Düzenle bölümüne giriş yapılmalıdır.

Bu kısımdan ise “Erkek”, “Kadın” ya da “İki Cinsiyetin Dışında” seçeneği de seçilebilmektedir. Bu işlemlerin ardından da cinsiyet ile ilgili ek bilgiler vermek gerekebilmektedir ve bu bilgiler Tinder’da yalnızca kullanıcıların isteği doğrultusunda profilde gösterilebilmektedir. Böylece Tinder’da cinsel yönelim ve cinsiyet güncellenebilmektedir.

Tinder’da İlgi Alanları Nasıl Eklenir?

Tinder’da ilgi alanları eklemek için uygulamada “İlgi Alanları” bölümü seçilmelidir. Bu kısımdan profile eklenmek istenen ilgi alanları seçilmelidir.

 Tinder bu kısımda en fazla 5 en az ise 3 ilgi alanı seçme seçeneği sunmaktadır.

Tinder’da Eşleşme Nasıl Kaldırılır?

Tinder’da eşleşme kaldırılması için eşleşme sağlanan kişi ile sohbet açılmalıdır. Bu bölümden köşedeki bayrak simgesine dokunulmalıdır.

Andorid telefonlarda bayrak simgesi üç nokta simgesi olarak görülebilmektedir. Bu bölümden eşleşme kaldırılabilmektedir.

 

Sign in
Services
Blog