Tinder’da Günde Kaç Beğeni Hakkı Var?

Tinder’da Günde Kaç Beğeni Hakkı Var?

Tinder uygulaması eşleşme bölümünde beğeni mantığı ile çalışmaktadır ve bu uygulamada günlük beğeni limiti de bulunmaktadır. Bu anlamda da Tinder uygulamasında beğeni hakları önemli bir konumda yer almaktadır. Birçok insan Tinder’da daha fazla beğeni hakkı elde etmek için paralı üyelik satın almaktadır.

Bu konuda Tinder’da günde kaç beğeni hakkı var konusunda paralı üyelik satın alan kişilerin beğeni hakları değişebilmektedir. Ayrıca Tinder günlük beğeni limiti kullanıcıların hesap türü ve bulundukları bölgeye göre de değişkenlik gösterebilmektedir. Genel olarak Tinder üzerinde günlük 100 beğeni limiti hakkı bulunmaktadır.

Kullanıcılar Tinder uygulaması üzerinde bu limiti aştıklarında ise uygulama kullanıcıları öne çıkarmak için ücretli hizmetleri kullanmaya yönlendirebilmektedir. Tinder’da beğeni hakları bitmesi ve yeniden kaydırmaya başlamak da sıkça sorulan sorular arasındadır. Tinder’da günlük 35 kaydırma hakkı bulunmaktadır.

Uygulamada beğeniyi geri almak da mümkündür ve geri al seçeneği son beğeniyi geri alabilmektedir. Tinder’da ana ekrandaki sarı ok simgesine tıklanarak profilleri geri getirmek için Geri Al özelliği de kullanılabilmektedir.

Ayrıca Tinder uygulamasında günlük beğeni hakları 24 saat içerisinde sürekli bir şekilde yenilenmektedir.

Tinder’da Belirli Bir Kişi Aranabilir Mi?

Bazı kullanıcılar Tinder’da belirli bir kişiyi aramak isteyebilmektedir. Bu konuda da eğer Tinder’da kullanıcı belirli bir kişi ile eşleşti ise sadece bu kişi aranabilmektedir. Yani, Tinder üzerinde tanınmayan ve eşleşme sağlanılmayan bir kişi aranamamaktadır.

Tinder’da eşleşme listesinde bulunan bir kişiyi aramak için ise uygulamada ana ekrandaki mesaj balonu simgesine dokunulması gerekilmektedir. Bu kısımdan ekran bölümüne basılmalı ve arama çubuğu görünene dek ekranı aşağı kadar çekmek lazım gelir. Bu bölümden de aranan kişinin adı arama çubuğuna yazılmalıdır.

Tinder’da Dil Ayarları Nasıl Değiştirilir?

Tinder’da dil ayarlarını değiştirmek basit bir işlemdir. Uygulama üzerinde profil simgesine tıklanılmalıdır.

Bu aşamadan sonra ekranı aşağı kaydırarak “Dil” bölümüne giriş yapılmaktadır. Bu kısımdan ise tercih edilen dil seçilebilmektedir.

Tinder’da Bir Kullanıcı Nasıl Şikayet Edilir?

Tinder’da bir kullanıcıyı şikayet etmek için o kişinin profili açılmalıdır. Bu bölümden aşağı kaydırarak “Bildir” seçeneğine dokunulması gerekmektedir.

Uygulama üzerinde sahte profil ve taciz durumlarında şikayet etmek olağan bir seçenek olarak görülmektedir.

Sign in
Services
Blog