Tinder’da Eşleşilen Kişi Nasıl Bildirilir?

Tinder’da Eşleşilen Kişi Nasıl Bildirilir?

Tinder uygulamasında eşleşme durumu önemlidir. Kullanıcılar uygulamada eşleşme yöntemleri ile birbirleri ile iletişime geçmektedirler. Bu aşamada da uygulama içinde bazı rahatsız edici durumlar yaşanabilmektedir ve bu rahatsız edici durumlarda, eşleşmeyi bildirmek önemli bir unsurdur.



Tinder’da bir eşleşmeyi bildirmek için Tinder profili açıldıktan sonra aşağı tarafa kaydırma sağlanarak “Bildir” seçeneğinin bulunması gerekmektedir. Bu bildir seçeneği ile kullanıcılar, uygulamaya şikayet edilebilmektedir.

Uygulamada bir kullanıcıyı bildirildiğinde, o kullanıcı eşleşme listesinden silinmektedir. Ayrıca kullanıcılar karşı tarafın eşleşme listesinden de silinmektedir ve eşleştirilmenin kaldırılması gibi bildirme de kalıcı bir işlemdir.

Kullanıcıların güvenliği açısından da eşleşme bildirme durumu önemlidir ve bu anlamda Tinder politikaları hakkında ek bilgiler de istenebilmektedir. Bunun için kullanıcılar Tinder’in resmi sayfasında topluluk kurallarına, hizmet şartlarına ve güvenlik ipuçlarına göz atabilmektedirler.

Uygulamada bildirmeden de eşleşme kaldırılabilmektedir ve kullanıcıyı bildirmeden eşleşme kaldırmak için de sohbet açılmalı ve sağ üst köşe kısmındaki bayrak simgesine ya da Android telefonlarda üç nokta simgesine dokunularak “Eşleşmeyi Kaldır” seçeneği seçilmelidir.

Kullanıcıyı eşleşmelerden kaldırmak ve uygulamaya bildirmek, kalıcı bir işlemdir. Tüm bu işlemler sonucunda kullanıcılar birbirlerinin eşleşme listesinden de kaldırılmaktadır.

Tinder Uygulamasında Pasaport Özelliği ile Konum Değiştirilebilir Mi?

Tinder uygulamasında pasaport özelliği yalnızca uygulamada abone olan kişiler için geçerlidir ve pasaport özelliğini kullanmak için Tinder Plus, Tinder Gold ya da Tinder Platinum abonesi olmak gerekmektedir.

Uygulamaya abone olan kullanıcılar pasaport özelliğini kullanarak konumlarını değiştirebilmektedirler. Pasaport kullanarak konumu değiştirmek için kullanıcılar uygulamada profil simgesine dokunmalıdır ve bu kısımdan ayarlar seçeneğine giriş yapmalıdır.

Ayarlar seçeneğinden aşağı kaydırılmalı ve bu kısımdan “Konum” seçeneğine dokunulmalıdır. Bu bölümden pasaport kullanarak konum değiştirilebilmektedir.

Tinder’da Swipe Night Bölümüne Erişim Sorunu Yaşama Durumunda Ne Yapılabilir?

Tinder’da swipe night bölümüne bazı kullanıcılar erişim sorunu yaşayabilmektedir. Bu sorun genel olarak Wi-Fi sorunlarından ortaya çıkmaktadır ve kullanıcılar bir Wi-Fi’ye bağlanmalı ya da bağlantıyı kontrol etmelidir.

Bunun dışında uygulamayı zorla kapatmaya zorlamak, uygulamadan çıkış yapmak ve Tinder’ın son versiyonuna sahip olmak bu erişim sorunu için çeşitli çözüm yöntemleri arasındadır.  

Sign in
Services
Blog