TikTok ile İlgili Bilinmeyenler

TikTok ile İlgili Bilinmeyenler

TikTok hayatımıza farkında olmadan hızlı bir giriş yaptı. İlk başta çocuklar tarafından ilgi gören uygulama zamanla her yaştan insanı etkisi altına alarak büyük yankılar uyandırmayı başardı. Son zamanlarda pek çok kişi uygulamayı kullanarak para kazanmaya başladı. Ünlülerinde bu uygulamaya dahil olmasıyla birlikte TikTok altın çağını yaşıyor diyebiliriz. SMM panel hizmetleri ise bu noktada size daha fazla etkileşim kazandırarak uygulama içinde bulunan pek çok kişiye erişim olanağı tanıyor. Çin’de Douyin ismiyle ortaya çıkan TikTok’un istatistiksel olarak bilinmeyen pek çok özelliği bulunmaktadır. Bu yazımızda TikTok ile ilgili bilinmeyenler ve kullanıcılar tarafından az kullanılan özelliklerden bahsedeceğiz.

TikTok’un Bilinmeyenlerine Doğru Yolculuk

İstatistiksel olarak çoğu insan araştırma yapmaz çünkü sizi ilgilendiren kısım uygulamanın içerisinde gizlidir. Özellikle nasıl para kazanılır ya da daha iyi bir içerik ne üretebilirim gibi düşünceler kullanıcıların daha çok ilgi odağındadır. Ancak biz yine de merak ettik ve TikTok’u uygulamanın dışında da incelemek istedik. Sonuçlar beklediğimizden farklı çıktı. Çünkü TikTok’un bu kadar ön planda olan bir uygulama olduğunu hiçbirimiz tahmin etmiyorduk. İşte istatistiksel TikTok sonuçları:

·         2018 yılında en çok indirilen uygulama olmuştur.

·         TikTok şu anda Dünya’da 154 ülkede kullanılmaktadır.

·         Uygulamanın en çok kullanıldığı ülkeler Asya ülkeleridir.

·         TikTok uygulaması içinde 75 farklı dil seçeneği bulundurmaktadır.

·         Uygulamadan elde edilen gelirin yüzde 42’sini Amerika kazanmaktadır.

·         TikTok uygulamasının yaş aralığı 16-24 yaşındaki gençleri kapsamaktadır.

TikTok ile ilgili özellikler saymakla bitmez. Bu yüzden istatistiksel özellikleri bir kenara bırakalım ve TikTok ile ilgili bilinmeyenler neler ufak bir yolculuk yapalım.

 

Az Bilinen TikTok Özellikleri

SMM paneli ile TikTok’ta ürettiğiniz içeriklerin beğeni sayısını artırarak daha fazla kişinin görmesini sağlayabilirsiniz. Peki ama, uygulama içinde bilinmeyen hangi özellikler mevcut:

Metinlerin ne zaman görünüp ne zaman kaybolacağına siz karar verin. Bunun için yapmanız gereken adımlar oldukça basit. Video oluşturmak için ekranı açtığınızda ilk olarak galeriden istediğiniz videoyu seçin. Alt menü kısmında yer alan metin yazısına tıklayın. Yazdığınız metnin üstüne tıkladığınızda ekranda süreyi ayarlamak için bir seçenek göreceksiniz. Onu seçin ve metnin gözükmesini istediğiniz yeri ayarlayın. Son olarak videoyu paylaşın.

Videoları indirirken alt kısımda logonun olduğunu görmüşsünüzdür. İndireceğiniz basit dosyalar ile bu logolardan kurtulmanız mümkün. İndirmeyi düşündüğünüz videoyu açın ve paylaş seçeneğine tıklayarak sizin için hazırlanan linki kaydedin. Musicallydown adlı siteye girerek kaydettiğiniz linki bu siteye yapıştırın. Son olarak videoyu indirin.

Tıpkı instagramda olduğu gibi TikTok’ta da pro hesaba geçerek yüklediğiniz videoların analizini yapabilirsiniz.

Umarız sizleri biraz olsun TikTok’un bilinmeyenleri hakkında aydınlatabilmişizdir. Uygulamada içerisinde ihtiyacınız olabilecek her türlü destek ve yardım için SMM panel hizmetleriyle iletişime geçmeyi unutmayın. Her türlü etkileşim, beğeni ve takipçi sizleri pek çok seçenekle bekliyor.

 

Sign in
Services
Blog