TikTok’ta Nasıl Keşfete Çıkılır?

TikTok’ta Nasıl Keşfete Çıkılır?

TikTok içindeki videolar gün geçtikçe rekabetini artırmaktadır. Her gün binlerce kişi farklı içerikler üreterek keşfete düşmeye ve takipçi kazanmaya çalışmaktadır. Platform üzerindeki rekabet artıkça kullanıcıların keşfete çıkma ihtimalleri de oldukça zorlaşmaktadır. Bu sebeple TikTok kullanıcıları internette “TikTok’ta nasıl keşfete çıkılır?” sorusunun cevabını aratmaya başladı. Bizlerde sizler için bu sorunun taktiklerini yazmaya karar verdik. TikTok’ta keşfete çıkmanın birçok yolu bulunmaktadır. Yeni başlayan kullanıcılar SMM panel hizmetleri ile takipçi ve etkileşim sayılarını artırarak diğer kullanıcılara ulaşmayı hedeflemektedir. Böylece TikTok algoritması için uygun olan koşulları yerine getirerek ürettiği içerikleri daha geniş kitlelere ulaştırabilecektir.

 

TikTok’ta Keşfete Çıkmak

TikTok’ta ürettiğiniz her video keşfete çıkmaz. Uygulamanın içinde bulunan algoritma belirli şartları yerine getirdiğiniz takdirde videonuzu keşfete çıkartacaktır. Keşfet sayfasına çıkmak takipçi ve etkileşim sayınızın artması açısından oldukça önemlidir. Bu yüzden TikTok kullanıcıları ürettikleri içeriklerle keşfete çıkmayı istemektedir. TikTok’ta keşfete çıkmak için yardımcı olacak ipuçlarını sizin için derledik.

·         Her platformda olduğu gibi burada da kaliteli videolar oluşturmanız keşfete çıkmanız için önemlidir. TikTok bu noktada bulanık, düşük kaliteli hiçbir videoyu keşfete çıkartmamaktadır. Kısaca kullanıcıların izlemek istemediği düşük kalite içerikleri TikTok algoritması da istememektedir. Videoların kısa süreli olması iyi kalite içerikler çıkartmanız açısından size yarar sağlayacaktır.

·         Trend olan içerikleri takip edin. İlgi çekici ve trend olan içerikler uygulamanın da dikkatini çekmektedir. Instagramda olduğu gibi TikTok’ta da belli zamanlarda danslar, akımlar ve içerikler ön plana çıkar. Bu trendleri kaçırmayıp ilk üreten kişilerden olursanız etkileşim alma olasılığınız oldukça yüksek olacaktır.

·         Sık sık video üretin. İlk zamanlar her gün en az bir video olacak şekilde yayınlamalar yapın. Bu hesabınızın aktif ve üretken olduğunu gösterecektir. Böylelikle keşfete çıkma ihtimalinizde artacaktır. TikTok, başarılı içerik üreticilerinin gün içinde sık sık video paylaşmasını bekler. Bu kurala uyarak sizde keşfete çıkma şansınızı artırabilirsiniz.

·         Popüler etiketleri kullanın. TikTok’ta keşfet sayfasına gittiğiniz zaman karşınıza popüler olan etiketleri görebilirsiniz. Sizde keşfete çıkmak istiyorsanız burada bulunan etiketlerden birkaç tanesini videolarınızda muhakkak kullanmalısınız.

·         Kısa kısa videolar oluşturun. İnsanların sıkılıp videonuzu atlamasındansa kısa ve hedefe doğrudan ulaşan videolar yapmayı tercih edin. Videolarınıza müzikler koyun.

·         Hikâye anlatan videolar çekin. Böylece kullanıcılar hikâyeyi merak edip devamını izlemek isteyecektir.

Bütün her şey istediğiniz gibi giderse TikTok üzerinden mavi tik almaya çalışın. Bu sayede ürettiğiniz içeriklerden para kazanabilirsiniz. Ayrıca takipçi sayınız ve etkileşim sayınız yükseleceği içinde yayınladığınız her içeriğin keşfete çıkma olasılığı artacaktır. SMM panel ile TikTok’ta takipçilerinizi ve etkileşiminizi de artırabilirsiniz. Panel size etkileşimlerde düşüş yaşadığınız takdirde yükseltme garantisi vermektedir. Ayrıca takipçiler organik olduğu için TikTok’ta keşfete çıkma şansınız da oldukça yükselecektir.

Sign in
Services
Blog