Telegram’da Arkadaşlar Uygulamaya Nasıl Davet Edilir?

Telegram’da Arkadaşlar Uygulamaya Nasıl Davet Edilir?

Telegram uygulamasında arkadaşları uygulamaya davet etmek için birçok yol bulunabilmektedir. Özellikle bu davet seçenekleri İOS ve Android cihazlara göre değişkenlik de gösterebilmektedir. Windows Phone seçeneği ile de arkadaşlar uygulamaya davet edilebilmektedir

İOS telefonlarda temel davetiyeler basit SMS mesajları olarak görülebilmektedir ve bu yüzden operatör tarafından standart giden SMS olarak ücretlendirilebilmektedirler. Doğal olarak da Telegram uygulamasında arkadaşları uygulamaya davet etmek için başka seçenekler de ön plana çıkabilmektedir.

Telegram uygulamasında özellikle e posta, Facebook, Whatsapp yolu ile arkadaşlar uygulamaya davet edilebilmektedir ve Telegram’ın davet bağlantısı ise https://telegram.org/dl/ bağlantısıdır.

Android telefonlardan uygulamaya davet etmek için ise uygulama menüsü açıldıktan sonra sohbetler listesinde sağ tarafa kaydırmak gerekmektedir. Bu kısımdan uygulamaya arkadaşlar davet edilebilmektedir ve ardından da davetiye göndermek istenen uygulamanın seçilmesi gerekmektedir.

Telegram’da İki Adımlı Doğrulama Nasıl Çalışır?

Telegram’da daha fazla güvenlik isteyen kullanıcılar genel olarak uygulama üzerinde “İki Adımlı Doğrulama” özelliğini aktif hale getirmek isteyebilmektedirler. Bu yüzden de uygulamada bu özelliğin nasıl çalıştığı ve İki Adımlı Doğrulama’nın nasıl aktif edileceği konusunda birçok kullanıcı çeşitli araştırmalar yapabilmektedir.

Kullanıcılar Telegram uygulamasında “Ayarlar” kısmındaki “Gizlilik ve Güvenlik” bölümünden “İki Adımlı Doğrulama” seçeneğini aktifleştirebilmektedirler. Bu seçenek aktifleştirildiğinde ve etkinleştirildiğinde ise oturum açmak için kullanıcılar kısa bir mesaj koduna ve parolaya ihtiyaç duyarlar.

Telegram’da Ekran Görüntüsü Alındığı Anlaşılır Mı?

Telegram uygulamasına ekran görüntüsü alındığı anlaşılmamaktadır. Bazı Android ve belirli cihaz ile sistemlerde ekran görüntülerini tespit etmenin genel anlamı ile bir yolu da yoktur.

Telegram uygulamasında gizli sohbetlerde alınan ekran görüntüleri hakkında uygulama kullanıcıları uyarmak için her türlü çabayı gösterse de bu tür bildirimleri atlamak ve sessizce ekran görüntüleri almak yine de mümkün bir durumdur.

Telegram’da Telefon Numarası Değiştirilebilir Mi?

Telegram’da telefon numarası değiştirilebilmektedir. Uygulama üzerinde numara değiştirmek için Ayarlar bölümüne giriş yapılması gerekmektedir. Bu kısımdan ise “Numarayı Değiştir” seçeneğine dokunulmalıdır.

Girilen yeni numarada, yani aynı numarada farklı bir Telegram hesabı bulunuyorsa o hesabın silinmesi gerekmektedir.

 

Sign in
Services
Blog