Spotify Garantili Premium Dinleme Satın Al

Spotify Garantili Premium Dinleme Satın Al

Spotify, hemen hemen sokakta gördüğünüz herkesin telefonunda bulunan bir müzik uygulaması haline gelmiştir. Spotify’ın içinde uçsuz bucaksız bir müzik dünyası bulunmaktadır. Aradığınız her türlü müziği bu platform içerisinde dinleyebilirsiniz. Spotify’ı her kullanıcı ücretsiz olarak ve reklam dinleyerek kullanabilmektedir. Reklam dinlemeden kullanmak isteyen kişiler ise Spotify Premium özelliğini çıkarmıştır. Bu sayede istediğiniz her yerde internetiniz olsun ya da olmasın Spotify üstünden müzik dinleyebileceksiniz. Spotify premiumun içinde olan çevrimdışı mod özelliği sayesinde internetin çekmediği her alanda müziğiniz kesilmeden gönül rahatlığı ile şarkı dinleyebileceksiniz. Spotify’ı sadece mobil uygulama olarak kullanılmamaktadır. Uygulamayı bilgisayara indirerekte bir kafe ya da restoranda müzik çalabilirsiniz. Bütün bunlar içinse premiumlu olmanıza gerek yok. Spotify üzerinden para kazanmakta mümkündür. Amatör şarkıcılar ya da dinleyiciler çalma listeleri oluşturarak dinleyen kişi sayısına göre uygulama üzerinden para alabilmektedir. SMM panel Spotify garantili premium dinleme satın al özelliği ile çalma listeleriniz veya şarkılarınızdaki dinleme sayılarını artırarak para kazanabilirsiniz. Son zamanlarda bu uygulamaya pek çok ünlü isim katılmaya başlamıştır. Kendi çalma listelerini oluşturan fenomenler hayranlarına sevdikleri şarkıları sunarak para kazanmaktadır. Sizde kendi çalma listenizi oluşturup, dinleyicilerle paylaşıp, Spotify üzerinden para kazanmaya başlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken SMM panel ile iletişime geçerek güvenli ve garantili dinleme satın almaktır. Böylece bir sorun yaşamadan Spotify üzerinden para kazanabileceksiniz.

 

Spotify’ın Özellikleri

Herkes Spotify kullanıyoruz peki ama Spotify’ın özelliklerinden ne kadarını biliyoruz. SMM panel Spotify’ın özellikleri ile güçlerini birleştirerek ister dinleme isterseniz de çeşitli dinleyici seçeneklerini sizlere sunmaktadır. Spotify’ın az bilinen özelliklerine şöyle bir bakacak olursak;

·         Spotify’da silinen çalma listelerini geri getirebiliyorsunuz. Bu aslında pek çok kullanıcının bilmediği bir özelliktir. Hesap sayfanızı açıp, sol alt menüde bulunan çalma listesini geri yükle seçeneği ile sildiğiniz listeyi geri yükleyebilirsiniz.

·         Çevrimdışı mod sayesinde Spotify’a indirdiğiniz içerikleri 1 ay boyunca ücretsiz kullanabilme

·         Şarkılara katkıda bulunan kişileri görme

·         Google haritalar ile Spotify uygulamasını birbirine bağlayarak hem navigasyonunuzu kullanıp hem de müzik dinleyebilirsiniz.

·         Oluşturduğunuz çalma listesine benzeyen yeni şarkılardan oluşmuş bir şarkı listesi hazırlama

·         Şarkının adını hatırlamayanlar arama bölümüne şarkı sözünü yazıp şarkıyı bulabilir.

·         Shazam hesabınızı Spotify’a bağlayarak beğendiğiniz içerikleri direk Spotify’da bulabilirsiniz.

·         Sadece android cihazlara özel olarak, Spotify’ı Google saat uygulamasına bağlayarak istediğiniz şarkıyı alarm sesi yapabilirsiniz.

·         Spotify’da bulamadığınız şarkıları hesabınıza ekleyebilirsiniz.

·         Ortak çalma listesi oluşturabilirsiniz.

·         Uygulama içerisinde gelişmiş arama yapabilirsiniz.

·         Ekolayzır kullanıp sistem içerisinde iyi ses kalitesi alabilirsiniz.

·         Her şarkıya ve şarkıcıya hatta kullanıcıya özel Spotify kodları bulunmaktadır. Bu kodlar sayesinde beğendiğiniz şarkıları link ile uğraşmadan sevdiğiniz kişilere gönderebilirsiniz.

SMM panel ile dinleme satın alarak Spotify üzerinden hem para kazanabilir hem de Premium özelliği kullanarak kesintisiz müzik keyfini sonuna kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

Sign in
Services
Blog