Spotify’da Nasıl Facebook Uygulaması ile Oturum Açılır?

Spotify’da Nasıl Facebook Uygulaması ile Oturum Açılır?

Günümüzde en çok kullanılan uygulamaların arasında yer alan Spotify, birçok özelliği ile dikkat çekerken özellikle kullanıcılar bu uygulamaya Facebook ile bağlanmak da isteyebilmektedirler. Bu anlamda da Spotify kullanıcıları uygulamaya Facebook yolu ile bağlanmak için internette birçok araştırma da yapabilmektedirler.

Spotify uygulamasında Facebook ile oturum açıldığında uygulamada Facebook hesabı ile bağlanılabilmekte ve bu şekilde kolay bir biçimde giriş de yapılabilmektedir. Ayrıca bu özellik ile Facebook ismi ve resmi Spotify uygulamasında da gösterilir ve Facebook arkadaşları Spotify üzerinde kolayca bulunabilmektedir.

Spotify hesabını Facebook’a bağlamak için birtakım adımla izlenmesi gerekilmektedir. Ayrıca bu durum mobil cihazlarda yapılamamaktadır. Spotify hesabı sadece masaüstü uygulaması kullanılarak Facebook’a bağlanılabilmektedir.

Spotify hesabına Facebook hesabını bağlamak için uygulama üzerinde üst kısımda yer alan profil resmine tıklayarak Ayarlar seçeneğinin seçilmesi gerekilmektedir. Bu bölümde “Sosyal” yazan kısmın altında bulunan “Facebook’a Bağlan” seçeneğine tıklanılmalıdır. Bu aşamadan sonra ise Facebook oturum açma bilgileri girilerek “Oturum Aç” seçeneğine dokunulmalıdır.

Bu şekilde Facebook hesabı Spotify hesabına bağlanabilmektedir ve kullanıcılar bu sayede Spotify hesaplarına Facebook hesaplarından kolay bir şekilde bağlanabilmektedir.

Spotify’da Nasıl Facebook Arkadaşları Takip Edilebilir?

Spotify uygulamasında birçok kullanıcı Facebook arkadaşlarını bulmakta ve takip etmektedir. Bu işlem basit bir işlem olsa da Spotify uygulaması üzerinde Facebook arkadaşlarının bulunabilmesi için Spotify hesabının Facebook uygulamasına bağlı olması gerekmektedir.

Eğer Spotify hesabı Facebook uygulamasına bağlı ise Spotify uygulaması üzerinde Ana Sayfa seçeneğine dokunularak bu kısımdan Ayarlar bölümüne giriş yapılmalıdır.

Bu aşamalardan sonra kullanıcıların karşısına “Arkadaşlarını Bul” seçeneği çıkmaktadır ve bu bölümden “Tümünü Takip Et” seçeneğine dokunulabilmektedir ya da belirli bir kullanıcının yanındaki ekle simgesine tıklayarak da uygulamada Facebook arkadaşları takip edilebilmektedir.

Spotify’da Dinleme Geçmişi Nasıl Görülür?

Spotify’da dinleme geçmişini görmek basittir. Ana sayfa bölümünden sağ kısımdaki yakındaki çalınanlar butonuna tıklanılması gerekmektedir.

Bu biçimde Spotify uygulamasında dinleme geçmişi görülebilmektedir.

Spotify’da Dinlenen Şarkı Nasıl Gizlenir?

Spotify’da dinlenen şarkıları gizlemek için uygulamada “Sosyal” kategorisine giriş yapılmalıdır. Bu bölümden “Gizli oturum” seçeneği seçilmelidir.

Bu bölümde “Gizli oturum” seçeneği aktifleştirilmelidir. Bu şekilde dinlenen şarkı gizlenebilmektedir.

 

Sign in
Services
Blog