Spotify Garantisiz Dinleme Satın Al

Spotify Garantisiz Dinleme Satın Al

Müzik paylaşımı yapıp her kullanıcıya ulaşmayı amaçlayan Spotify kullanıcıları daha fazla kitleye ulaşmak için ya da Spotify içerisinde fenomen olmak için Spotify dinleme sayısını artırmaktadır. Bunun için sitelerden dinleme sayısı satın alma yolunu tercih eden pek çok kullanıcı vardır. Çoğu kişi bunu yasal yollarla yapmayı tercih ederken bazı kişilerse illegal yollarla dinleme satın almaktadır. SMM panel Spotify garantisiz dinleme satın al işlemini onaylamamaktadır. Alınan dinleme sayılarının düşmesi satın alan kişiyi mağdur etmektedir. Bu yüzden araştırma yapmış ve satın alma konusuna az çok hâkim olan kişiler bu yöntemi uygun bulmamaktadır. Garantisiz dinleme kullanıcıları da şüpheye düşüreceği için sizi takip etmek isteyen kişiler kararsız kalıp listelerinizi dinlemekten vazgeçebilir. Bunun dışında Spotify algoritması yapmaya çalıştığınız hileyi fark edip hesabınızı dondurabilir ya da tamamen kapatabilir. Bu yüzden garantisi olmayan bot dinlemeler satın almak yerine size garanti veren aktif kullanıcıdan dinleme sağlayan organik hesapları tercih edin. Böylece dinleme sayınız hiç azalmamış olacaktır. Azalsa bile legal olan siteden satın alım gerçekleştirdiğiniz için sistem otomatik olarak düşen dinleme sayınızı yükselterek hatasını telafi edecektir. Dinleme sayılarınızın yüksek olması başka kullanıcıların ilgisini çekecek ve sizi takip etmeye başlayacaktır. Böylelikle organik yolla yükselen dinleme sayınız organik yollarla ilerlemeye devam edecektir. Bunun içinse en güvenilir adres kesinlikle SMM panelidir.

 

Spotify Çalışma Yöntemi

İşin en temelinde, uygulamaya erişim sağlayabilmek için mobil cihazlarda bulunan marketlerden uygulamayı indirmek yatıyor. Daha sonra bilgilerinizi sisteme girerek istediğiniz tarz müziği dinlemeye başlayabilirsiniz. Aynı işlem bilgisayarlar içinde geçerlidir. Spotify çalışma yöntemi çok kolaydır.

·         Spotify’da bulunan arama paneli aslında sizin eliniz ayağınızdır. Panele ne kadar çok bilgi verirseniz, istediğiniz şarkıya o kadar yaklaşırsınız. Örneğin; Bon Jovi’nin 2000 yılında çıkarttığı şarkıyı bulmak için Bon Jovi year:2000 yazabilirsiniz. Bunun dışında albüm adı ya da sıklıkla dinlediğiniz müzik türü de aramaya girerek istediğinizi elde edebilirsiniz.

·          Geçmiş dinlemeleri Spotify üzerinden bulabilirsiniz. Tıpkı Google’da olduğu gibi Spotify’ın içinde de geçmiş bölümü bulunmaktadır. Böylece daha önce dinlediğiniz şarkılarla kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

·         Spotify, dinlediğiniz müzik akışına göre her hafta pazartesi size keşif listesi sunmaktadır. Bu listede dinlediğiniz tarzda çıkan yeni şarkılar, gözünüzden kaçan şarkılar veya listelerinize eklemeyi unuttuğunuz şarkılar bulunur.

·         Severek dinlediğiniz bir sanatçının sayfasına girdiğinizde benzer sanatçılar adı altına pek çok sanatçının listelendiğini görürsünüz. Böylece gözünüzden kaçan aynı tarz şarkı söyleyen sanatçıları dinleyip yeni şarkıcılar keşfedebilirsiniz.

·         Kendinize ait karma bir çalma listesi oluşturarak sevdiğiniz müzikleri kolaylıkla dinleyebilirsiniz. Üstelik Spotify bu listeye benzer olan şarkıları bir araya toplayarak size yeni çalma listeleri de sunmaktadır.

SMM panel hizmetleriyle Spotify için dinleme satın alıp listelerinizi geniş kitlelere ulaştırabilirsiniz. 

Sign in
Services
Blog