Snapchat’te Hesap Bilgileri Nasıl Güncellenir?

Snapchat’te Hesap Bilgileri Nasıl Güncellenir?

Snapchat uygulaması özellikle gençlerin en yoğun ilgi gösterdiği uygulamalardan bir tanesi durumunda yer almaktadır. Snapchat’te bu yüzden görünürlük ve bilgi açısından da hesap bilgileri önemlidir. Hesap bilgileri bu uygulama üzerinde bir nevi kimlik niteliği taşımaktadır.

Snapchat uygulamasında bu sebeple hesap bilgilerini düzenlemek ve güncellemek önemli bir konu olarak görülmektedir.  Snapchat’te en temel hesap bilgilerinin çoğuna kullanıcılar doğrudan uygulama üzerinden erişip düzenleme yapabilmektedirler.

Aynı zamanda da Snapchat uygulamasında taşınabilir bir formatta olmayan bilgilerin de bir kopyası alınabilmektedir. Bilgilerin kopyasının alınabilmesi için uygulama üzerinde “Bilgilerimi indir” seçeneğinin seçilmesi gerekmektedir ve bu seçenek ile bilgiler her yere taşınabilir ya da saklanabilir durumda olmaktadır.

Uygulama üzerinde hesap bölümünden hesap bilgileri güncellenebilmektedir ve bununla birlikte Snapchat’te gizlilik konusu da önemli bir unsur olarak bilinmektedir. Bu sebeple de Snapchat kişilerin kişisel bilgilerine erişmeden ya da kişisel bilgileri güncellemeden önce kimliğin doğrulanmasını isteyebilir ve kullanıcılardan bu doğrultuda ek bilgiler de talep edebilmektedir.

Snapchat’te Grup Sohbetine Arkadaş Nasıl Eklenir?

Snapchat’te grup sohbetleri, birden fazla kişi ile aynı anda sohbet etmek isteyen kullanıcılar açısından önemli bir durumu oluşturmaktadır. Bazı durumlarda kullanıcılar Snapchat uygulaması üzerinde gruba bir kişiyi eklemeyi de unutabilmektedir.

Bu durumda da en sık sorulan sorular arasında Snapchat uygulamasında grup sohbetine arkadaş nasıl eklenir konusu yer almaktadır. Snapchat’te gruba yeni üyeler eklemek mümkündür ve bu uygulamada bir gruba en fazla 101 adet Snapchat hesabı ve kullanıcısı eklenebilmektedir.

Snapchat uygulamasında bir kullanıcıyı grup sohbetine eklemek için uygulamada kamera ekranından sağ kısma kaydırarak sohbet ekranına giriş yapılmalıdır. Bu kısımdan ise bir grup sohbetine basılı tutulması gerekilmektedir. Bu bölümden de “Gruba Üyeler Ekle” seçeneği seçilmeli ve bu kısımdan gruba eklenmek istenen kişiler seçilmelidir.

Snapchat’te Grup Profilleri Nasıl Çalışır?

Snapchat’te grup profilleri, grup sohbeti içerisinde kaydedilen “Snap”leri ve sohbetleri sergilemektedir. Bu aşamada gruptan ayrılma, düzenleme ve yönetme gibi birçok seçenek için de üst kısımda yer alan üç noktaya tıklanılması gerekmektedir.

Snapchat’te grup profillerini görmek için ise kamera ekranından sağa kaydırılmalı ve grup bitmoji emojisine dokunulmalıdır.

 

Sign in
Services
Blog