Skype Uygulamasında Görüşmeler Kayıt Edilebiliyor Mu?

Skype Uygulamasında Görüşmeler Kayıt Edilebiliyor Mu?

Skype uygulaması günümüzde yaygın olarak kullanılan sohbet uygulamaları arasında yer almaktadır ve birçok insan uygulama üzerindeki görüşmelerin kayıt edilebilmesi konusunda birtakım sorular barındırabilmektedir.

Skype genel olarak kullanıcılara aramalarda aramaların kaydedildiğini bildirmektedir. Sohbet sonrasında ise sohbet geçmişinden kullanıcılar sohbet kaydına erişebilmektedir. Uygulama üzerinde görüntülü arama kaydı yapıldığı taktirde ise Skype uygulaması, sohbetteki herkesin görüntüsünü birleştirerek sohbetin kaydedilmesini sağlamaktadır.

Ayrıca Skype, oturumu başlatan kullanıcının görüntüsünü de bu konuda birleştirerek kaydetmektedir. Skype uygulaması üzerinde 24 saate kadar arama kaydı yapmak da mümkündür.

Skype Uygulamasında Silinen Mesajlar Geri Gelebilir Mi?

Skype uygulamasında silinen sohbetler, dosyalar ve kaydedilen videolar geri getirilemez. Bununla birlikte uygulamada kaydedilen aramalar da silinirse geri getirilmesi mümkün değildir.

Skype’da Özel Konuşma Nasıl Başlatılır?

Skype uygulamasında özel konuşma başlatmak için öncelikle bir yeni sohbet başlatmak gerekmektedir. Bununla birlikte mobil cihazlarda yeni sohbet düğmesine dokunularak yeni özel konuşma seçeneği seçilebilmektedir. Masaüstü uygulamasında da aynı şekilde yeni sohbet seçeneği ile yeni özel konuşma seçeneği seçilmelidir.

Tüm bu aşamalardan sonra özel görüşme başlatmak istenen kişi seçilmelidir ve bu kişinin de özel görüşmeyi kabul etmesi için uygulama üzerinden bir davet gönderilmektedir. Bu davet 7 gün için geçerli bir davettir. Eğer kişi bu sürede daveti kabul etmez ise davet süresi dolmaktadır. Bu durumda ise kullanıcılar karşı tarafa yeni bir başka davet göndermelidir.

Bu şekilde, özel konuşma daveti kabul edildiğinde özel görüşme başlatılabilmektedir. Eğer bu özel görüşme başka bir cihaza taşınmak isterse ise kullanıcılar daveti girmek istedikleri cihazdan kabul etmelidir. Böylece Skype uygulamasında özel konuşma başlatılabilmektedir.

Skype’da Özel Konuşma Nasıl Silinir?

Skype uygulamasında bir özel görüşmeyi ve mesajları silmek için özel konuşmaya gidilmelidir. Bu aşama ile birlikte ise özel sohbet sekmesinde sağ tık yapılmalı ya da bu sekmeye basılı tutularak “Özel Konuşmayı Sil” seçeneğinin seçilmesi gerekilmektedir.

Uygulamada özel görüşmeyi sil penceresinden “Sil” düğmesine tıklanmalıdır ve bu sayede Skype’da özel konuşmalar silinebilmektedir. Ayrıca bu uygulamada bir özel konuşmayı silmek, özel konuşmadaki tüm iletileri ve mesajları da cihazdan kaldıracaktır.

 

Sign in
Services
Blog