Skype’ta Tema Değiştirme Nasıl Yapılır?

Skype’ta Tema Değiştirme Nasıl Yapılır?

Skype uygulamasında tema değiştirmek birçok kullanıcının tercih ettiği özelliklerden bir tanesidir. Uygulama içerisinde tema değiştirmek için öncelikle profil resmi seçilmelidir ve bu kısımdan ayarlar bölümüne giriş yapılmalıdır.



Ayarlar bölümünden görünüm seçeneği seçilerek “Renk” seçeneğinin altında bir renk seçilerek mesaj temaları özelleştirilebilir ya da Skype uygulamasında klasik renk de seçilebilir.

Modlar bölümünün altında “Işık Koyu” ya da “Sistem ayarlarını kullan” seçenekleri ile onay işaretleri ile tema seçimi gerçekleştirilebilmektedir. Seçimi sistem ayalarında kullan seçeneği de Skype’ın işletim sisteminin Koyu ya da Açık ayarlarını yansıtmasını sağlamaktadır.

Skype’ta Profil Bilgileri Nasıl Güncelleştirilir?

Skype’ta profil bilgileri güncelleştirmek basit adımları içerebilmektedir ve Skype kullanıcıları için profil bilgileri de önemlidir. Sohbetler bölümünden profil resmi seçildikten sonra “varlık durumu” ya da “ruh hali mesajı” bölümlerinde hızlıca bir değişiklik yapılabilmektedir.

Profil hesabı seçilerek de Skype profili bölümünden profil bilgileri güncelleştirilebilmektedir. Masaüstü uygulamada da Skype’ta ad bölümüne tıklayarak profil bilgilerine erişilebilmektedir.

Profil bölümünden kullanıcılar uygulamada profil resmine tıklayarak değişiklik yapabilirler ve uygulamadaki profil resimlerini değiştirebilirler. Ayrıca profil bölümünden isim değiştirilebilir ve bu şekilde görünen ad bölümü de güncelleştirilebilir.

Diğer profil ayrıntılarını düzenlemek için ise değiştirilmek istenen bilgiler seçilmeli ve ardından da düzenlenme işlemleri yapılabilmektedir.

Skype Oturumu Nasıl Kapatılır?

Skype oturumu birçok işletim sisteminde ya da platformda farklı şekilde kapatılabilmektedir. Özellikle bu konuda Windows, Mac, Linux için Skype ve Windows 10 ile Android ve iPad’lerde değişik şekillerde gerçekleşebilmektedir.

Genel olarak Skype oturumu kapatmak için Skype uygulamasında profil resmine dokunulmalı ve “Oturumu kapatın” seçeneğinin seçilmesi gerekilmektedir. Web uygulamasında da aynı şekilde profil resmine tıklanarak Oturumu kapat seçeneği ile onay verilerek oturum da kapatılabilmektedir.

Skype Uygulamasında Profil Resmi Nasıl Değiştirilir?

Skype uygulamasında profil fotoğrafı kullanıcıların kendi kimliklerini yansıtmak konusunda önemli bir durum olarak görülmektedir. Skype uygulamasında profil resmini değiştirmek için Sohbetler kısmından profil resminin seçilmesi gerekilmektedir.

Bu bölümden de Skype profili seçilmeli ve profil resmi tekrar seçilmelidir. Bu bölümde seçim ekranlarından profil resmi değişikliği gerçekleştirilebilmektedir.

 

Sign in
Services
Blog