Skype’ta Alınan Anlık İletilere Nasıl Tepki Yapılır?

Skype’ta Alınan Anlık İletilere Nasıl Tepki Yapılır?

Skype uygulamasında alınan anlık iletilere yanıt vermek için, uygulama üzerinde başka birinin ifadesine tıklama ya da dokunma ile bir mesaja kolayca tepki verilebilmektedir.



Skype uygulamasında bir anlık iletiye yanıt vermek ve bu yanıtta kullanıcıların kendi tepkilerini seçmesi için de alınan bir mesajın yan tarafında yer alan gülen yüz simgesinin seçilmesi gerekilmektedir. Bu bölümde ise mevcut ifadeler görüntülenecektir.

Mobil cihazlarda sağ ya da sola kaydırarak veya ek tepkiler arasından seçim yapılarak masaüstündeki oklar tıklanmalıdır ve kullanıcılar buradan ifade seçtiğinde o ifade otomatik olarak gönderilmektedir. Ayrıca Skype üzerinde mobil cihazlarda bir mesaja çift dokunularak da o mesajın hızlıca beğenilmesi mümkündür.

Skype Uygulamasında Mobilde Fotoğraf ya da Video Kişiselleştirilebilir Mi?

Skype uygulamasında mobilde fotoğraf ya da video kişiselleştirmek için bir sohbet seçilmeli ve bu bölümden kamera simgesine dokunulması gerekilmektedir. Bu bölümden ise kullanıcılar yeni bir fotoğraf çekmek için fotoğraf simgesine dokunmalıdır.

Ayrıca eğer kullanıcılar video çekmek istiyorsa bu bölümden fotoğraf yerine video düğmelerine tıklamaları gerekmektedir. Bu bölümde Flaş düğmesine dokunularak mobil cihazda flaş açılır ya da flaş kapatılır. Ön ya da arka kameralar arasında geçiş yapmak için ise kamera değiştir düğmesine dokunulmalıdır.

Skype uygulamasında belirli bir sohbette fotoğraf çekinildiğinde bu fotoğraf doğrudan bu sohbette paylaşılır. Ayrıca bir fotoğrafı kişiselleştirmek için de yalnızca Android (6.0+), Android tablet, İphone ya da İPad’da Skype kullanılabilmektedir.

Skype’ta Bugün Sekmesi Nasıl Kullanılır?

Skype uygulamasında yer alan Bugün sekmesi, uygulama üzerinde birçok kullanıcının dikkatini çeken ve sıklıkla kullanıcıların giriş yaptığı bir sekmedir. Uygulamada Bugün sekmesi trend ve en son haberlerden haberdar olmaya yaramaktadır.

Skype’ta Bugün sekmesini kullanmak için öncelikle uygulamada Bugün sekmesinden Yönet Yanında Kanallarım sekmesine dokunulması gerekilmektedir. İlgi alanlarını keşfedin ya da Ne arıyorsunuz kısmından kullanıcı ayarlarını yapabilmektedir.

Böylece Skype üzerinde genel olarak güncel ve trend haberlerden de mahrum kalmamak için kullanıcılar bu uygulama üzerinde Bugün sekmesini rahatça kullanabilmektedirler ve buradaki haberleri de kendi zevkleri ve tercihlerine göre kişiselleştirebilirler.

 

Sign in
Services
Blog