Neden Youtube Premium Kullanmalıyım?

Neden Youtube Premium Kullanmalıyım?


Yıllardır en çok kullanılan video platformu olan Youtube, hem ücretli hem de ücretsiz şekilde kullanıma uygundur. Yakın zamanda hayatımıza giren Youtube Premium, Youtube kullanıcılarına ücretli deneyim de sunmaktadır. Premium kullanıcıları, video izlerken reklamlarla karşılaşmamakta ve Youtube deneyimlerinin daha yüksek olmasına yardımcı olabilmektedir. Youtube Premium kullanıcıları, ayrıca tek bir tuşla diledikleri videoları indirebilmekte ve çevrimdışıyken de video izleyebilmektedir.

Youtube Premium, aylık düşük ödemeler ile video izleme deneyimini arttırmaya yönelik olarak oluşturulmuştur. Ücretlerin yüksek olmaması ve taahhüt gibi can sıkıcı uygulamaların olmaması nedeniyle Youtube Premium kullanmanın mantıklı olduğu görülmektedir. Eğer siz de Youtube Premium kullanmak isterseniz, ilk olarak 90 günlük deneme süresi sayesinde Youtube’da Premium kullanıp kullanmayacağınıza karar verebilirsiniz.


Youtube Premium Özellikleri Nelerdir?


Ücretli şekilde Youtube kullanmak isteyen kişiler, Youtube Premium planının özelliklerini merak etmektedir. Youtube platformunun Premium sürümü, reklamsız video izlemeye ek olarak farklı özellikler de sunmaktadır. Aşağıdaki listeye göz atarak Premium özelliklerini öğrenebilirsiniz.

·        Reklamsız video izleme

·        Youtube Music uygulamasını ek ücret ödemeden reklamsız kullanma

·        Arka planda video oynatma

·        Youtube Originals içeriklerine erişme

·        Video indirme ve çevrimdışı video izleme

·        Şarkı ve videolar arasında hızlı geçiş

Bu özellikler incelendiği zaman Youtube Premium kullanmanın oldukça mantıklı olduğu görülmektedir. Zira Youtube Premium kullananlar, ek olarak Youtube Music uygulamasını da ücretsiz olarak Premium şekilde kullanabilme şansına erişmektedir. Ancak bilinmesi gerekir ki, Youtube Music aboneliği açanlar ücretsiz şekilde Youtube Premium kullanamamaktadır. Bu hususu göz önünde bulundurarak hareket etmeniz ve Youtube Premium aboneliği oluşturmanız tavsiye edilmektedir.


Youtube Premium Hesabı Nasıl Açılır?


Youtube hesabınızı Premium üyeliğine dönüştürmek istiyorsanız, Youtube Premium işlemleri yapabilmek için Youtube uygulaması ya da web sitesine giriş yaparak “Premium” butonuna basmanız yeterli olacaktır. Bu sayfada üyelik açabilir ve planınızı seçebilirsiniz. Üyelik için sizden istenen bilgileri sisteme girdikten sonra ücretsiz deneme süreniz başlayacaktır. Deneme süreniz bittikten sonra tarafınızdan ödeme alınmaya başlar. Bu nedenle deneme süresi dolmadan önce iptal edilen üyelikler için herhangi bir ücret tahsis edilmemektedir.

Youtube Premium hesabı açmak kadar kapatmak da oldukça kolaydır. Youtube uygulamasına giriş yaptıktan sonra hesap kısmına giriş yapıp “Satın Alınanlar ve Üyelikler” seçeneğine tıklarsanız aboneliğiniz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Abonelik bilgilerininiz hemen yanında bulunan “Devre Dışı Bırak” butonu ile de kolay bir şekilde aboneliğinizi sona erdirebilirsiniz.


Youtube Premium Kaç TL?


Youtube Premium kullanıcıları deneme süresi hariç ayda 16,99 TL karşılığında bireysel Premium hesabı kullanabilmektedir. Eğer Youtube Premium hesabını birden fazla kişi kullanacaksa 25,99 TL’lik 5 kişilik Aile planını tercih edebilirsiniz. Öğrenciler ise öğrenci belgelerini Youtube abonelik sistemine tanımlayarak aylık 9,99 TL ödeyerek Premium hesap kullanabilmektedir. 

Sign in
Services
Blog