Instagram Üzerinden Nasıl Para Kazanılır?

Instagram Üzerinden Nasıl Para Kazanılır?

İlk çıktığı zamanlar instagram, fotoğraf ve videolar paylaşmaya dayanan bir sistemdi. Zamanla videoların süresi uzadı ve güncellemelerle birlikte yeni yeni özellikler gelerek uygulama son halini aldı. Böylece instagram üzerinden pek çok kişi online olarak para kazanabilir bir hale geldi. Bu yazımızda sizler için instagram üzerinden nasıl para kazanılır sorusuna yanıt arayacağız. Bunun için çok fazla seçeneğiniz bulunmakta. Eminiz ki kendiniz için en uygun yöntemi seçerek sizlerde para kazanabilirsiniz. İlk olarak belirli bir takipçi sayınızın olması gerekmektedir. Belli bir takipçi sayınız var ama artmamasından mı şikayetçisiniz. O zaman SMM panel hizmetleri sayesinde takipçi sayınızı artırıp para kazanmaya başlayabilirsiniz.

 

Markalarla Anlaşarak Ürün Satın

Takipçi listenize bakarak ne tarz ürünler satacağınıza kolaylıkla karar verebilirsiniz. Örneğin takipçi listenizde bulunan kişilerin çoğunluğu kadınlardan oluşuyorsa, satacağınız ürünler takı, kozmetik, kıyafet ağırlıklı olabilir. Böylece listenizde bulunan kişilerin daha çabuk dikkatini çekmiş olursunuz. Influencerlık konusunda tereddüt ediyorsanız işe ürünlerin tanıtıcı resimlerini paylaşarak başlayabilirsiniz. Takipçilerinizin dikkatini çektikten sonra ürünü tamamen gösterebilirsiniz. Hashtagleri bu noktada doğru kullanmak çok önemli. Doğru adımları takip ederseniz instagram üzerinden para kazanmak sandığınızdan çok daha kolay olacaktır.

 

Influencerlık Yaparak Para Kazanmak

Instagramınız da belirli bir takipçiniz varsa bu işi yapmak oldukça kolay olacaktır. Takipçiniz olmadığı için üzülmenize gerek yok. SMM panel hizmetlerinin içinde bulunan organik takipçi seçeneği ile sizde istediğiniz takipçi sayısına ulaşıp hayalini kurduğunuz Influencerlığı yapabilirsiniz. Bu sayede markalar sizlerle iletişime geçecek ve tester ürünlerini sizinle paylaşarak tanıtım yapmanızı isteyecektir. Sizde yaptığınız reklam başına ücret alarak, takipçilerinize bu ürünleri tanıtacaksınız. Bu sistem uzun vadeli düşünüldüğünde oldukça iyi bir yöntem olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

Satış Ortaklığı Yaparak Para Kazanmak

Bu yöntemi genel olarak ünlülerde görmüşsünüzdür. Başkalarına ait olan ürünler önce tanıtılır daha sonra da ürünlerin satın alınması durumunda satış üzerinde komisyon elde edilir. Bunun en bilinen yöntemini Trendyol uygulamaktadır. Bu sistemden para kazanabilmeniz için en az 10.000 takipçiye sahip olmanız gerekir. Bunun sebebi ise storyden link paylaşımı yapabilmek için instagram tarafından 10.000 takipçi istenmesidir. Instagram üzerindeki en başarılı para kazanma yöntemi budur.

 

Sizde instagramdan para kazanmak istiyorsanız SMM panel aracılığı ile hizmet alabilir ve takipçilerinize ürün satarak gelir elde edebilirsiniz. Merak edilen konulardan bir diğeri ise instagram üzerinden ne kadar para kazanıldığıdır. Bunun cevabı ilerleyeceğiniz yönteme göre değişkenlik gösterecektir. Bu yüzden net bir şey söylemek pek mümkün değil. Örneğin, Trendyol linklerini kullanarak aylık 2-3 bin liralık bir gelir elde edebilirsiniz. Kendi ürünlerinizin satışını yaparak para kazanmak isterseniz eğer o zaman kazanacağınız miktar 10-20 bin lira gibi bir miktara ulaşacaktır.  Bu sebeple instagram üzerinden ne kadar para kazanmak istediğiniz tamamen size kalmıştır. Doğru hamleleri kullanarak sizlerde sosyal medya üzerinden para kazanabilirsiniz.

 

 

Sign in
Services
Blog