Instagram Uygulamasında İki Faktörlü Kimlik Doğrulaması Nasıl İptal Edilir?

Instagram Uygulamasında İki Faktörlü Kimlik Doğrulaması Nasıl İptal Edilir?

Instagram uygulamasında güvenlik konusu önemli bir durumdur. Birçok kullanıcı uygulamada hesaplarının ele geçirilmesinden çekinmekte ve korkmaktadır. Bu anlamda da Instagram uygulaması, kullanıcılarına güvenlik anlamında iki faktörlü kimlik doğrultusu seçeneğini sunmaktadır.

Instagram uygulamasında iki faktörlü kimlik uygulaması önemlidir ve birçok kullanıcı bu işlemi yapmaktadır. Bazı kullanıcılar, çeşitli sebeplerden dolayı bu iki faktörlü kimlik doğrulmasını iptal de etmek isteyebilmektedirler. Instagram uygulamasında iki faktörlü kimlik doğrulamasının iptal edilmesi için birtakım yöntemler mevcuttur.

Bu yöntemler arasında Instagram hesabındaki profil kısmından ayarlar kısmının seçilmesi gerekmektedir. Ayarlar, güvenlik ve iki faktörlü kimlik doğrulama adımlarının takip edilmesi gerekmektedir. Bu kısımdan ise işaretli olan kimlik doğrulama seçeneklerinin kapatılması işlemi gerçekleştirilmelidir.

Böylece Instagram hesabında iki faktörlü kimlik doğrulaması işlemi iptal edilebilmektedir. Yine de bu işlem önerilmemektedir. Güvenlik için Instagram uygulamasında iki faktörlü kimlik doğrulaması önemli bir durum olarak görülmektedir.

Instagram Çoklu Hesap Nedir?

Instagram’da sıkça sorulan soruların arasında çoklu hesap durumu da mevcuttur. Çoklu hesap uygulaması Instagram’da özel hesaplar için ayrı ayrı giriş yapmak zorunda kalmadan hesapları tek bir yerden yönetmeyi kullanıcılara sunan bir özelliktir.

Instagram uygulamasında çoklu hesap özelliği ile birlikte kullanıcıların başka bir hesaba giriş yapması için hesaptan çıkış yapması gerekmemektedir. Bununla birlikte çoklu hesap uygulaması ile bir hesaptan diğer hesaba kolay bir şekilde geçiş yapılabilmektedir. Bu özellik, birden fazla hesap kullanan kullanıcılar için çok önemli bir durumdur.

 Instagram Uygulamasında Kaç Hesap Eklenebilir?

Instagram uygulamasında çoklu hesap kısmında aynı anda 5 hesap eklenebilmektedir. 5 hesaptan fazlası kabul edilmemektedir.

Instagram çoklu hesap uygulamasında en fazla 5 hesap aynı anda kayıt edilebilmektedir ve bu hesaplar arasında geçiş yapılabilmektedir. Hesap değiştirmek, yani farklı bir hesap eklemek için ise 5 hesap bulunuyorsa bir hesabın silinmesi gerekmektedir.

Instagram’da Öne Çıkan Hikayelere Bakan Kişiler Görülebilir Mi?

Instagram’da öne çıkan hikayelere bakan kişilerin görülmesi belirli şartlara göre değişken bir durumdur.

Instagram uygulamasında kullanıcı yeni bir hikaye attıysa ve bu hikayeyi öne çıkanlara eklediyse, en geç 48 saat içerisinde hikayeye bakan kişileri görebilmektedir.

Sign in
Services
Blog