Instagram’da Hesaplar Favoriye Eklenebilir Mi?

Instagram’da Hesaplar Favoriye Eklenebilir Mi?

Instagram uygulamasında özellikle favoriye ekleme özelliği ile birlikte kullanıcılar uygulama içerisinde beğendikleri kişilerin gönderi ve paylaşımlarını daha üst sırada görebiliyor.



Instagram’da hesapları favorilere ekleyerek, diğer kullanıcıların Instagram’da yapmış olduğu paylaşımları, video ve fotoğrafların akışlarda daha üst sırada görünmesi de mümkün hale geliyor.

Bu uygulamada kişilerin favoriye ekleme konusu basit adımları içeriyor ve kullanıcılar bir hesabı favoriye eklemek için akış bölümünde bir gönderinin üzerinde yer alan dikey üç nokta simgesine dokunmaları gerekiyor. Bu bölümden de “Favorilere ekle” seçeneğinin seçilmesi ile kullanıcı favorilere eklenebiliyor.

Instagram uygulamasında kullanıcılar en fazla favorilere 50 hesap ekleyebiliyorlar ve favorilere eklenen hesaplar bu durum ile ilgili herhangi bir bildirim de almıyor. Favorilere eklenen hesapların paylaştığı gönderiler de kullanıcıların akışlarında bir yıldız simgesi ile gösteriliyor.

Kişiler favorilere eklendiğinde sol üst bölümdeki Instagram’a ve daha sonra Favoriler’e dokunarak da bu kişilerin paylaştığı gönderileri görmeyi de seçmek mümkün bir durumda. Favoriler kısmında görünen gönderiler, kullanıcıların akışlarında en yeni gönderilerden başlanarak gösteriliyor.

Instagram’da Favoriler Nasıl Yönetilir?

Instagram uygulamasında favorilerin yönetilmesi durumu da sıkça sorulan konuların arasında yer alıyor. Hesapların favorilere eklenmesi ve çıkartılması için de birtakım uygulamalar mevcut.

Bir kullanıcıyı favoriye eklemek ya da çıkarmak için öncelikle uygulamada akışın sol üst kısmındaki Instagram’a ve daha sonra ise bu bölümden “Favoriler” bölümüne giriş yapılması gerekiyor. Sağ üst bölümdeki üç paragraf simgesine dokunulmalı ve bu bölümden “Ara” seçeneği seçilerek aramak istenen kişinin girilmesi gerekiyor.

Bir hesabı favoriye eklemek için bu Ara bölümünden kullanıcı aratıldıktan sonra kullanıcının ad bölümünün yanında Ekle seçeneğine dokunulması gerekiyor. Ayrıca aynı şekilde bir hesabı favorilerden kaldırmak için de ad bölümünün yanından Kaldır seçeneğinin seçilmesi yeterli oluyor.

Instagram’da Grup Sohbetlerinden Nasıl Çıkılır?

Instagram’da grup sohbetlerinden çıkma işlemi basit bir işlemdir. Uygulamada mesajlaşma bölümüne girildikten sonra ayrılmak istenen grup sohbetine dokunulması gerekir.

Bu bölümden grup adının yanında bulunan “i” işareti ve simgesine tıklayarak Sohbete Ayrıl seçeneğinin seçilmesi ile grup sohbetlerinden ayrılma işlemi yapılabiliyor.

 

Sign in
Services
Blog