Instagram’da Grup Bildirileri Nasıl Sessize Alınır?

Instagram’da Grup Bildirileri Nasıl Sessize Alınır?

Instagram uygulamasında grup bildirilerini sessize almak önemli bir durumdur. Bir grup sohbeti sessize alındığında, kullanıcılar konuşmada kalmaya devam edebilir ama gruptan herhangi bir bildirim alamazlar.



Bir grup sohbetinden gelen bildirimlerin sessize alınması işlemi için öncelikle Instagram uygulamasında sol kısımdaki ok işaretine ya da sohbet simgesine tıklanılması gerekmektedir. Bu kısımdan sessize almak istenen grup konuşmasına tıklanılması gerekiyor.

Bu aşamalar ile birlikte üstteki grup ismine ve daha sonra da bu bölümden “Mesajları Sessize Al” ya da “Arama Bildirimlerini Sessize Al” seçeneğine tıklanılması gerekiyor. Bu şekilde Instagram’da grup bildirimleri sessize alınabiliyor.

Instagram’da Bir Grup Sohbetinden Nasıl Çıkılır?

Instagram’da bir grup sohbetinden ayrılmak ve çıkmak için öncelikle mesajlar bölümüne giriş yapılması gerekiyor ve bu kısımdan ayrılmak istenen grup sohbetine tıklanılması gerekiyor.

Grup sohbetinden sağ üst bölümdeki grup isminin yanında bulunan i simgesine tıklanılması ve bu aşamadan sonra aşağı inilmesi gerekiyor. Buradan “Sohbetten ayrıl” seçeneğinin seçilmesi ve ayrılma işleminin onaylanması ile birlikte uygulamada bir grup sohbetinden ayrılma sağlanabiliyor.

Instagram’da Grup İçin Nasıl Davet Bağlantısı Oluşturulur?

Instagram uygulamasında grup için bir davet bağlantısı oluşturmak basit işlemleri içerisinde barındırıyor. Instagram’da grup için davet bağlantısı oluşturulması için uygulamada sohbetler bölümüne giriş yapılması gerekiyor.

İlgili grup sohbeti seçildikten sonra o grup sohbetine giriş yapılmalı ve bu kısımdan grup adına dokunularak “davet bağlantısı” seçeneğinin seçilmesi gerekiyor.  Bu kısımdan grup için davet bağlantısı oluşturmak için bağlantıyı kopyalamak gerekebiliyor.

Bağlantıyı kopyaladıktan sonra grup için davet bağlantısı oluşturulmuş oluyor ve bu bağlantıyı diğer kullanıcılar ile paylaşmak yeterli olabiliyor.

Instagram’da Grup Sohbeti Bağlantısı Nasıl Paylaşılır?

Instagram uygulamasında grup sohbeti davet bağlantısı paylaşmak için öncelikle akış bölümünde sağ üst kısımda bulunan mesajlar simgesine dokunulması gerekilmektedir.

Bu bölüm ile birlikte sohbetler listesinden bir konuşmaya ve konuşmada üstteki grup adına dokunulması gerekilmektedir. Bu aşamada davet bağlantısı seçeneği çıkacaktır ve kullanıcılar bağlantıyı birisi ile paylaşmak için “Kopyala” seçeneğine dokunmalıdır.

Davet bağlantısını yani grup sohbeti bağlantısını paylaşmak için “Instagram’da gönder” seçeneğine dokunulması gerekmektedir.

Sign in
Services
Blog