Instagram’da Bir Fotoğraf ya da Video Nasıl Konu Etiketi ile Etiketlenir?

Instagram’da Bir Fotoğraf ya da Video Nasıl Konu Etiketi ile Etiketlenir?

Instagram uygulamasında bir video ya da bir fotoğrafa konu etiketi eklemek birçok kullanıcının uygulama üzerinde sürekli olarak gerçekleştirdiği bir özelliktir. Bu özellik kullanıcılara video ya da fotoğraflarda konu bilgisi ekleme ve o videoyu o konu etiketinde diğer kullanıcılara da sunabilme seçeneğini sunar.



Ayrıca kullanıcılar gönderilerinin açıklamasına yorumlarına ya da açıklamalarına da Instagram uygulaması üzerinde konu etiketleri etiketleyebilmektedirler. Herkese açık bir hesaba sahip kullanıcılar bir gönderiye konu etiketleri eklediğinde ilgili gönderi konu etiketi sayfasında da görünür hale gelmektedir.

Instagram’da kullanıcılar bir videoyu ya da bir fotoğrafı konu etiketi ile etiketlemek hakkında birçok sorulara sahip olabilmektedir. Video ya da fotoğrafa konu etiketi eklemek için kullanıcılar bir video çekmeli ya da bir fotoğraf yüklemelidir.

Fotoğraf ya da videoya eklenecek filtre seçildikten ya da video kesildikten sonra ileri seçeneğine dokunulmalıdır ve bu bölümünde açıklama yaz seçeneğine tıklanmalıdır.

Bu bölümden ise hastag yani “#” işareti eklendikten sonra ifade ya da yazı simgesinin eklenmesi gerekir. Ardından bu adımlardan sonra bahse mevzu fotoğraf ya da video uygulama üzerinde paylaşılmalıdır.

Instagram’da Konu Etiketleri Nasıl Takip Edilir?

Instagram’da kullanıcılar ilgilendikleri ilgi alanları ile görüntü ve paylaşımları görüntüleyebilmek isteyebilmektedirler. Bunun da en kolay yolu Instagram üzerindeki konu etiketlerini takip etmektir.

Kullanıcılar uygulama üzerinde bir konu etiketini takip etmek için öncelikle uygulama içerisinde herhangi bir konu etiketine tıklamalıdır. Bununla birlikte “Takip Et” seçeneğine tıklanmalıdır.

Kullanıcılar bir konu etiketini takip ettiklerinde bu konu etiketi ile etiketlenen gönderi, fotoğraf ve videoları akışlarında görebilmektedirler.

Instagram’da Yer ve Konu Etiketi Sayfaları Nasıl Görüntülenir?

Instagram’da bir yer ya da bir konu etiketi sayfasını görüntülemenin en kolay yolu o konu etiketini aratmaktadır. Bununla birlikte bir gönderide görünen konum ya da konu etiketine de dokunulabilmektedir.

Bununla birlikte her konu etiketi Instagram’ın topluluk kurallarına uymayabilmektedir ve kullanıcılar özellikle bu duruma da dikkat etmelidir. Instagram uygulamasında yer ya da konu etiketleri sayfalarında görünen içerikler hakkında konu etiketleri sayfaları görüntülenebilmektedir.

 

Sign in
Services
Blog