Fikirlerinizi Paylaşmak İçin Kullanabileceğiniz Harika Siteler

Fikirlerinizi Paylaşmak İçin Kullanabileceğiniz Harika Siteler

Eğer siz de yazı yazmaktan zevk alıyorsanız ve fikirlerinizi paylaşabileceğiniz bir platform arıyorsanız o zaman bu yazı tam size göre! İnternette yer alan çok sayıda web sitesi, size yazı yazma ve yazdığınız yazıları paylaşma olanağı tanır. Bu siteler sayesinde siz de fikirlerinizi insanlarla paylaşabilir ve sizi takip etmelerini sağlayabilirsiniz. İsterseniz bir öykü yazabilir, bir araştırmanızı yayımlayabilir ya da filmler hakkında yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Yapabileceğiniz şeylerin, görebileceğiniz üzere, sınırı yok. Yapmanız gereken tek şey yazımızı okumaya devam etmek ve size göstereceğimiz sitelerden birine üye olarak yazmaya başlamak!

Yazı Yazmak İçin Hangi Siteleri Kullanabilirim?

Yazı yazıp paylaşmak için kullanabileceğiniz başlıca siteleri şöyle sıralayabiliriz:

  • Tumblr: İlk olarak belki de en çok bilinen uygulamalardan birisi ile başlayalım. Her ne kadar geçtiğimiz günlerde ülkemizde yasaklanmış olsa da Tumblr blog yazmaktan hoşlanan kişilerin en çok kullandığı platformlar arasında yer almakta.
  • Medium: Her çeşit yazının paylaşıldığı Medium, bir nevi blog görevi görüyor. Kendi sayfanızı tasarlayabildiğiniz ve yazılarınızı paylaşabildiğiniz Medium, size hedef kitlenize kolay bir şekilde ulaşma imkanı tanıyor.
  • Reedsy: Eğer İngilizce biliyorsanız o zaman Reedsy tam size göre! Daha çok kısa hikayelere odaklanan Reedsy, size kısa hikayeler yazma olanağı tanıyor. Üstelik, Reedsy’nin düzenlediği yarışma sayesinde en çok beğenilen öyküyü yazan kişi ödül kazanıyor.
  • LinkedIn Articles: Eğer daha profesyonel içerik yazarlığı ile ilgileniyorsanız LinkedIn tam da ihtiyacınız olan şey! LinkedIn üzerinden yazıp yayımladığınız içerikler sayesinde daha fazla bağlantıya ulaşabilir, hatta yazarlık alanında iş bile bulabilirsiniz.

Yazı Yazıp Yayımlamak Bana Ne Kazandırır?

Yazı yazarak fikirlerinizi diğer insanlarla paylaşabilir, kaleminizi güçlendirebilir ve kendi fikirlerinizi daha iyi anlama olanağına sahip olabilirsiniz. Üstelik, düzenli yazı yazdığınız takdirde hitabetinizi de kuvvetlendirebilir ve daha iyi bir konuşmacı olabilirsiniz.

Yazı Yazarak Para Kazanabilir Miyim?

Yazı yazmak, size pek çok nitelik kazandırmanın yanı sıra gelir kaynağı oluşturmanıza da yardımcı olabilir. İster içerik yazarı olarak çalışabilir isterseniz bir kitap yazarak para kazanabilirsiniz. Elbette, yazı yazarak para kazanmaya başlamak için iyi yazarlık becerisine sahip olmanız gerekir. Bunu kazanmak için de yapmanız gereken şey düzenli yazı yazmaktır.

Sign in
Services
Blog