Facebook’ta Sponsorlu Paylaşım Ne Demek?

Facebook’ta Sponsorlu Paylaşım Ne Demek?

Facebook uygulamasında kullanıcıların karşısına genel olarak takip etmedikleri hesaplar olsa bile “Sponsorlu Paylaşım” başlığı ile çeşitli gönderiler çıkabilmektedir. Bu durum Facebook’ta kullanıcıların merak ettiği bir konu olarak da ön plana çıkmaktadır. Facebook uygulamasında sponsorlu gönderiler, birçok kullanıcının merak ettiği bir konudur.

Bununla birlikte de “Reklamveren Sponsorlu Anket” başlığı ile de Facebook’ta birçok kullanıcının karşısına anketler de çıkmaktadır. Tüm bu sponsorlu paylaşımlar, kullanıcılar o hesapları takip etmese ya da beğenmese bile kullanıcıların karşısına çıkabilmektedir.

Facebook uygulamasında sponsorlu gönderi, Facebook ve Instagram’ın kullanıcılara sunmuş olduğu reklamları içermektedir. Instagram ve Facebook aynı firma oldukları için reklamlar da bu anlamda benzerlik içerebilmektedir.

Sosyal medyada yani özellikle de Facebook’ta gezindiğinde hesap takip edilmesine rağmen gönderiler neden karşıma çıkıyor konusunda, bu içerikler sosyal medya reklamı olduğu için cevabı verilebilmektedir.

Facebook’ta reklamveren sponsorlu anket ise sponsorlu anketler sayesinde Facebook’taki reklamverenler erişmeye çalıştıkları kişilerin kendi reklamları hakkında neler düşündüğünü öğrenmeye yarayan bir uygulamadır. Bu sayede Facebook’ta reklam verenler bir kullanıcının reklamı beğenip beğenmediğini de öğrenebilmektedirler.

Facebook’ta sponsorlu paylaşım yapmak için ise bir kampanya amacı seçmeniz gerekebilmektedir. Bununla birlikte bir kampanya amacı seçin kısmından reklam verme amacı seçildikten sonra kampanya adı oluşturmak gerekmektedir. Bu bölümden dönüşüm konumu bölümünden mesajlaşma uygulamaları seçilmelidir.

Bu şekilde reklam türü kısmında açılır menüyü kullanarak sponsorlu mesajlar seçilmelidir. Bu şekilde Facebook’ta sponsorlu paylaşım yapılabilmektedir.

Facebook’ta Doğum Tarihi Nasıl Değiştirilir?

Facebook’ta doğum tarihi değiştirmek için uygulamada Hakkında kısmına giriş yapılması gerekilmektedir. Bu bölümden İletişim bilgileri ve temel bilgiler kısmına giriş yapılmalıdır.

Doğum gününün yanındaki simgeye dokunulmalı ve bu bölümden hedef kitle seçilerek değişiklikler yapılmalıdır. Tüm bunlardan sonra değişiklikler onaylanmalıdır.

Facebook’ta Hikayeye Nasıl Müzik Eklenir?

Facebook’ta hikayeye müzik eklemek için hikayede sağ üstteki çıkartmalar seçeneğine giriş yapılması gerekilmektedir.

Bu bölümden sonra çıkartmalar seçeneğinden “Müzik” bölümüne dokunulması yeterlidir.

Facebook’ta Arama Geçmişi Nasıl Silinir?

Facebook’ta arama geçmişini silmek için Hareketler Dökümü’nden filtrele kısmının seçilmesi gerekmektedir.

Bu kısımdan sayfadan aşağı inerek Arama Geçmişi bölümünden “Arama kayıtlarını sil” seçeneği seçilmelidir.

 

Sign in
Services
Blog