Facebook Canlı Yayın Hizmeti Satın Al

Facebook Canlı Yayın Hizmeti Satın Al

0 Facebook canlı yayın hizmeti satın al sizin için gerekli olan katılımcı ve izleyici sayılarını artırmaya yönelik ortaya çıkmış bir sosyal medya hizmetidir. Facebook üzerinden canlı yayın açarak gelir elde edebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken şey SMM panel aracılığıyla canlı yayın hizmeti satın almaktır. Bu sayede elde edeceğiniz sayılar ile profilinizi ön plana çıkartarak daha çok kişiye ulaşma imkânı sağlayabilirsiniz.

 

Neden Canlı Yayın Hizmeti Almalıyım?

Facebook üzerinden canlı yayın açmak kullanıcılar için yeni gelir kaynağı anlamına gelmektedir. Özellikle bunu ticari amaçla kullanan kişiler, canlı yayın hizmetlerinden doğru bir şekilde yararlandığı takdirde beklenilen müşteri sayısına kolayca ulaşabileceklerdir. Canlı yayınlar sayesinde takipçilerinizle etkileşime geçebilir onlarla iyi diyaloglar kurabilirsiniz. İşte SMM panel Facebook canlı yayın hizmeti satın al bu noktada devreye girmektedir. Canlı yayınlar ile katılımcı sayılarınızı artırıp sayfanızın ya da hesabınızın başkaları tarafından görünür olmasını sağlayabilirsiniz. SMM panel hizmetleri sayesinde satın alacağınız canlı yayın katılımcılarının size kazandırdığı yararlar şu şekildedir;

·         Organik takipçiler sayesinde etkileşim oranlarınızı yükselterek hem canlı yayınınızı hem de Facebook profilinizi ön plana çıkartır.

·         Yaptığınız yayınlar geniş kitlelere ulaşacak bu sayede kendinize ait bir kitle oluşturma fırsatı yakalayabileceksiniz.

·         Canlı yayını izleyen organik kitle zamanla artacak. Böylece beğenilerde ve yorumlarda gözle görülür bir değişme yaşanacak.

·         Canlı yayın izleyici kitlenizin artmasıyla birlikte markalar tarafından sizinle iş birliği yapmak istenilecek. Böylece iş birliği için Facebook’un aranan profili olacaksınız.

Sizde SMM panel ile canlı yayın takipçi satın alma seçeneklerini inceleyerek kendiniz için en uygun olanı seçebilirsiniz.

 

Canlı Yayın İzleme Seçenekleri

Facebook üzerinden açtığınız canlı yayınların geniş kitlelere ulaşmasını istiyorsanız ilk olarak hesabınızın izlenme ayarını arkadaşlardan herkese çevirmeyi unutmayın. Bu sayede açtığınız canlı yayın pek çok kişi tarafından izlenecek böylece sizin profiliniz etkileşime girerek size belli miktarda para kazandıracak. Facebook canlı yayın hizmeti satın al seçenekleri 3 tanedir.

1.       30 dakikalık canlı yayınlar

2.       60 dakikalık canlı yayınlar

3.       90 dakikalık canlı yayınlar

Burada seçtiğiniz seçenekler doğrultusunda gelen izleyiciler yayın boyunca sistemde kalarak gerekli olan etkileşimi bizim için sağlamaktadır. Örneğin 90 dakikalık canlı yayın izleme almanız sizin tamamen takipçi artırmaya yönelik bir hamle yaptığınızı gösterir. 30 dakikalık yayınlar ise sadece kanala izleyici almak için sunulan bir seçenektir. Sizde SMM panel hizmetleri ile kendinize en uygun Facebook canlı yayın hizmetini satın alabilir ve sayfanızın bütün herkes tarafından izlenmesini sağlayabilirsiniz.

Sign in
Services
Blog