En İyi Web Sitesi Kurma Platformları Hangileridir?

En İyi Web Sitesi Kurma Platformları Hangileridir?

“Kodlama bilmeden site kurulur mu?” diye soruyorsanız sorunuza bu yazıda cevap bulacaksınız! Çoğu kişi web sitesi kurma konusunda çekimser davranıyor, zira, internet sitesi kurmak için belli bir kodlama bilgisine sahip olmak gerektiğini, hiç kodlama bilmeden site kurulamayacağını düşünüyorlar. Ancak, site kurmak için kodlama bilme zorunluluğu aslında yok! Hiç kodlama bilginiz olmasa bile kendinize yetecek kadar site kurmanız mümkün. İşte hiç kodlama bilmeden internet kurmanızı sağlayacak en iyi 5 site!

Squareshare

Squareshare belki de internet kurmak için kullanabileceğiniz en kullanışlı sitedir. Kullanıcı dostu bir arayüze sahip olmasının yanı sıra Squareshare sunduğu onlarca farklı tema seçeneği ile müşterilerine her zaman en şık ve güzel tasarımları seçme olanağı tanır.

GoDaddy

Bir domain servisi olan GoDaddy, yalnızca domain satın almak isteyenlerin değil, aynı zamanda web sitesi kurmak isteyenlerin de faydalandığı bir platformdur. Kendi internet sitesi kurma aracı olan GoDaddy, sürükle-bırak mantığıyla çalışan ve kullanıcılara gayet kolay bir şekilde internet sitesi kurma olanağı tanıyan bir platformdur. Üstelik, satın aldığınız domaini anında kullanma olanağı tanımasıyla da çoğu kişinin tercih ettiği bir site kurma aracıdır.

Wix

Reklamını sık sık gördüğümüz Wix, en popüler site kurma araçları arasında yer alır. Yine sürükle-bırak mantığıyla çalışan bir araç olan Wix, kullanıcılara sunduğu özgürlük ve kullanıcı dostu bir platform olması ile çoğu kişinin ilk tercihleri arasındadır. Sunduğu geniş tema kütüphanesi sayesinde de site kurmak isteyen çoğu kişinin ilk tercihi olan Wix, bizim de önerdiğimiz site kurma araçları arasında yer alıyor.

Wordpress

Belki de internetin en çok tercih edilen site kurma platformu olan Wordpress, daha çok blog kurmak isteyen kişiler tarafından tercih ediliyor. İyi bir blog desteği sunan Wordpress, hem sunduğu bloklar aracılığıyla hem de isteğe bağlı olarak HTML kod dili ile site yapma imkanı tanıyarak kullanıcıya tam özgürlük sunuyor.

Blogspot

Wordpress’e benzeyen Blogspot, yine daha çok blog sitesi kurmak isteyen kişiler tarafından tercih ediliyor. Tıpkı Wordpress gibi blok tabanlı bir platform olan Blogspot, en çok tercih edilen site kurma araçları arasında yer alıyor.

Sign in
Services
Blog