Discord’da Kullanıcı Adı Şartları Nelerdir?

Discord’da Kullanıcı Adı Şartları Nelerdir?

Discord uygulamasında kullanıcı adı almak için, diğer uygulamalarda olduğu gibi çeşitli birtakım şartlar bulunmaktadır. Özellikle kullanıcı adında Türkçe harf bulunmaması da bu şartların arasında yer almaktadır. Bununla birlikte Discord’da kullanıcı adı görünüm açısından da önemlidir.

Discord uygulamasında görünen ad kullanıcı adı kadar sınırlı kurallara sahip değildir. Kullanıcılar neredeyse istedikleri her şeyi görünen ad kısmına ekleyebilmektedir. Bununla birlikte Latin harflerinin yanı sıra boşluklar, emojiler, küçük ve büyük harfler ile Latin alfabesinden olmayan harfler de görünen ad kısmında kullanılabilmektedir.

Kullanıcı adı kısmı ise görünen ad kısmından farklıdır. Discord uygulamasında görünen ad kısmından farklılıklar gösteren kullanıcı adı kısmında boşluk kullanmak, Türkçe ya da Latin alfabesinden farklı bir harf kullanmak mümkün değildir. Ayrıca kullanıcı adı kısmı küçük harflerden oluşmaktadır.

Discord’da Yeşil Telefon İşareti Nedir?

Discord uygulamasına kullanıcılar hem bilgisayar hem de telefon üzerinden giriş yapılabiliyor. Discord uygulamasında telefondan giriş yapmak, bilgisayardan giriş yapmaya göre daha basit bir durum da olabiliyor.

Discord uygulaması, uygulamaya telefondan giriş yapanlar için bu duruma özel bir özellik geliştirmiş durumda. Discord uygulamasına telefondan giriş yapıldığında kullanıcıların profilinde yeşil bir telefon imgesi çıkıyor.

 Bu durum da kullanıcının diğer kullanıcılara telefondan giriş yaptığını belirtiyor ve gösteriyor. Bu özellik manuel olarak ayarlanamıyor ve yalnızca telefondan giriş yapılınca görünüyor.

Discord’da Yaş Değiştirme Nasıl Yapılır?

Discord uygulamasında yaş durumu önemli bir konu olarak görülüyor. Discord uygulamasında bu anlamda yaş değiştirme de sıklıkla sorulan durumlar arasında yer alıyor. Discord uygulamasında yaş değiştirme işlemi için Discord’a bağlı e-posta adresinin düzgün bir şekilde yazılması gerekiyor.

Discord uygulamasında e-posta adresinin düzgün bir biçimde yazılmasıyla uygulamada “nasıl yardımcı olabiliriz?” bölümünden yaş güncellemesini seçmek gerekiyor.

Bu kısımdan konu kısmında kullanıcı adı ve yaş güncellemesi kısmını ekleme aşaması geliyor. Bu seçimden sonra ise açıklama kısmında yaşınızı güncellemek istediğinizi belirtmek gerekmektedir.

Discord Uygulaması Bilgisayardan Nasıl Silinir?

Discord uygulamasını bilgisayardan kaldırmak basit bir durumdur. Bilgisayarda “uygulamaları kaldır” kısmından Discord uygulaması seçilerek uygulama kaldırılabilmektedir.

Sign in
Services
Blog