Youtuberlar Ne kadar Kazanıyor?

Youtuberlar Ne kadar Kazanıyor?

İnternette hemen herkesin merak ettiği konuların başında youtuberlar ne kadar kazanıyor? Sorusu gelmektedir. Youtube, dailymotion, vimeo, twitch gibi platformlar sayesinde içerik üreten kişiler birden çok yöntemle uygulama üzerinden para kazanabilmektedir. Bunun için özgün içerikler üretmek yeterlidir. SMM panel hizmetleri yardımı ile Youtube’da izlenme sayınızı artırıp sizlerde para kazanmaya başlayabilirsiniz. Youtuber olmak istiyorsanız içerik üretebilmek için ilgi alanlarınıza yönelebilir ya da insanların ilgisini çekebilecek konuları araştırabilirsiniz. Özgün olmanız sizi diğer youtuberlardan bir adım öne geçirecektir. Herkesin yaptığı videolardan farklı içerikler çekerek izleyicilerin sizi seyretmesini sağlayabilirsiniz. Böylelikle sizde Youtube’a tarzınızla kendi imzanızı atabilirsiniz. O zaman bakalım youtuberlar para kazanmak için neler yapıyor?

 

Youtube Üzerinden Para Kazanmak

Youtube’da bulunan içerik üreticilerinin çoğu gelirlerini Adsense üzerinden sağlamaktadır. Kullanıcılar reklamlardan tıklama başına ya da bin gösterim başına ödeme alabilmektedir. Bu yüzden Youtube kullanıcılara bu konuda ortalama bir değer belirliyor. Adsense sistemlerinde ücretler 3 farklı kategoriye ayrılmaktadır. Birinci kategori ülkeleri genellikle en fazla ücreti alan ülkelerdir. Bunun başında ise hiç şüphesiz ABD yer alıyor. Onu takip eden diğer ülkeler ise İngiltere, Fransa, Kanada ve İtalya’dır. Türkiye ise bu sistem içerisinde ikinci kategoride yer almaktadır. En çok kazanç sağlayan içeriklere bakacak olursak;

·         Eğlence

·         Oyun

·         Güzellik

·         Yemek

·         Moda

·         Seyahat

·         Spor

·         Müzik

·         Teknoloji’dir.

Bu alanlardan kendinize uygun olanı seçip vakit kaybetmeden sizde para kazanmaya başlayabilirsiniz. Üstelik bu işe yeni başlıyorsanız üzülmenize gerekte yok. SMM panel hizmetleri tam da bu noktada size yardım etmek için bekliyor. İster takipçi ister izlenme isterseniz de beğeni hangi konuda yardıma ihtiyacınız varsa SMM panel ile kolayca istediğinize ulaşabilirsiniz. Youtuber olarak kazanç elde edebilmeniz için yapmanız gereken ilk adım 1.000 abone sınırını geçmenizdir.

 

Türk Youtuberlar Ne Kadar Para Kazanıyor?

Son zamanlarda youtuber olmak isteyen kişilerin en çok arattığı sorulardan bir tanesi tanınan Türk youtuberların ne kadar para kazandığıdır. Bizlerde sizler için bu konuyu araştırdık. Şimdi gelin tanınan youtuberlar ürettikleri içeriklerden kaç para kazanıyor buna bakalım.

2021 yılında en çok aboneye sahip olup yüksek miktarda para kazanan hesap bir müzik kanalı olan Netd Müzik’tir. Bu hesap aylık 165.000 dolar kazanmaktadır. Müzik kanalı olduğu için bu size normal gelebilir. O zaman ikinci sırada bulunan Enes Batur’un aylık kazancını bakalım. Çocuklar tarafından büyük ilgi gören Enes Batur aylık ortalama 21.000 dolar kazanmaktadır. Ürettiği içeriklerle çocukların kalbini kazanan Batur 2021 yılında en çok para kazanan youtuber olarak listede yer alıyor. Oyuncak avı hesabı ise aylık 6.000 dolar kazanç ile bu yılı üçüncü sıradan takip ediyor.

Sizlerde içerik üreterek 7’den 70’e herkesin ilgisini çekebilirsiniz. Bunun için özgün olmak ve karşınızda bulunan kişilerle empati yapmanız yeterli olacaktır. Bir de en önemlisi başarılı olduğunuz alana yönelmenizdir. Bilmediğiniz bir alanda içerik üretmeniz size yarardan çok zarar verecektir. Bu işe başlamanızda SMM panel her zaman yanınızda olacaktır. Youtube’da ihtiyacınız olan takipçilere SMM panel hizmetleri ile hızlı ve kolay yoldan ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Üye girişi
Servisler
Blog