Youtube Premium’da Nasıl Üst Sürüme Geçilir?

Youtube Premium’da Nasıl Üst Sürüme Geçilir?

Youtube uygulamasının içerisinde premium seçeneği mevcuttur ve bu premium seçeneği ile birlikte Youtube kullanıcıları uygulama içerisinde birçok ayrıcalığa da sahip olabilirler. Bu ayrıcalıkların başında ise özellikle reklamsız video izleme özelliği yer almaktadır.

Bununla birlikte Youtube Premium özelliği ile birlikte videolar çevrimdışı olarak da izlenebilmekte ve videolar uygulama içerisinde indirilebilmektedir. Tüm bu seçenekler ile birlikte Youtube Premium sahipleri Youtube Music’ten de yararlanabilmektedir.

Youtube Premium’a ya da bireysel plandan aile planına geçmek için ise Youtube önemli avantajlar sunmaktadır. Youtube uygulamasından “Hesabım” bölümüne giderek bu kısımdan yükseltmek istenen servis aşaması seçilmelidir.

Bu kısımda Youtube Premium’dan Youtube Music’e geçmek için Youtube Premium hesabının iptal edilmesi ve yeniden abone olunması gerekilmektedir. Bu bölümde Youtube TV aboneliğine kanal eklemek için ise “Youtube TV” bölümünden Hesabım kısmında, buradan da Ayarlar kısmından Üyelik bölümüne giriş yapılması gerekilmektedir.

Bu bölümden eklemek istenen kanallar seçilmektedir. Youtube Premium’da üst sürüme geçmek için hesabım kısmından premium bölümünden üst sürüm paketlerine de geçiş yapılabilmektedir.

Youtube’da Saldırıya Uğramış Hesap Sorunu Nasıl Çözülür?

Youtube kanalının ya da bir Youtube hesabının saldırıya uğraması durumu birçok kullanıcıların başına gelen bir durum olarak görülmektedir. Hesabın güvenliğinin ihlal edildiğinin fark edilmesi durumunda öncelikle kullanıcılar hesapta oturum açıp açmadıklarını kontrol etmelidir.

Bununla birlikte hesapta oturum açılamıyorsa bazı güvenlik sorunlarını yanıtlayıp kimlik doğrulaması yapılarak Google hesabının kurtarılması gerekilmektedir. Bu aşamaların ardından ise hesabın şifresinin sıfırlanması gerekmektedir.

Youtube hesabını güvende tutmak için 2 adımlı doğrulama seçeneğinin de etkinleştirilmesi özellikle önerilebilmektedir. 2 adımlı doğrulama işlemlerini ise Youtube bölümünde Güvenlik kısmında yapılabilmektedir.

Youtube Kanalında Nasıl Düzenleme Yapılır?

Youtube kanalında düzenleme yapmak için öncelikle Youtube üzerinde “Kanalınız” bölümüne giriş yapılması gerekilmektedir. Bununla birlikte bu aşamanın ardından “Kanalı Düzenle” bölümüne giriş yapılarak kanalın izleyiciler tarafından görünüş şekli güncellenebilmektedir.

Kanalın ismi ise 90 gün içerisinde sadece 3 kez değiştirilebilmektedir. Kullanıcıların buna dikkat etmesi gerekmektedir.

Youtube Videoları Nasıl Tanıtılır?

Youtube videoları Youtube uygulaması dışarısında sosyal medyalarda tanıtılabilmektedir. Bununla birlikte podcast ve çeşitli sosyal medya uygulamalarında da videolar tanıtılabilir.

 

Üye girişi
Servisler
Blog