Youtube Premier Nedir?

Youtube Premier Nedir?

Youtube Premier, Tv ya da film programı ilk gösterimlerinde olduğu gibi uygulama içerisindeki içerik üreticilerine ve kullanıcı kitlelerine yeni bir videoyu beraber izleme ve deneyimleme şansı sunabilmektedir.



Youtube uygulamasında içerik üreticiler, Youtube Premier özelliğini kullanarak özellikle uygulamaya video yükleme işlemlerini planlayabilmektedir. Ayrıca ilk gösterimden önce paylaşılan herkese açık da bir izleme sayfası oluşturulabilmektedir.

Youtube Premier özelliği özellikle ilk gösterimler konusunda avantajlıdır. Uygulamada bir ilk gösterim planlandığında bu ilk gösterim herkese açık bir şekilde de paylaşılabilmektedir. Bu sayede de Youtube üzerindeki içerik üreticileri, yayıncılar ve izleyiciler yeni videoları birlikte izleyebilmekte ve birlikte deneyimleyebilmektedirler.

Youtube’da Canlı Sohbet Denetim Araçları Nedir?

Youtube’da canlı sohbet denetim araçları, kanalın canlı sohbetinin denetlenmesini sağlayan bir özelliktir. Bu özellik ile birlikte Youtube topluluğunun daha sağlıklı ve hoşgörülü olması sağlanabilmektedir.

Ayrıca bunlar ile birlikte uygulama üzerindeki taciz durumlarını önlemek ve herkesin kendilerini daha güvende hissetmesine yarımcı olmak için de Youtube’da canlı sohbet denetim araçları önemli bir unsurdur.

Canlı sohbet denetim araçları ile birlikte bu araçlar içerisinde moderatör atama, engellenen kelime listesi oluşturma, yavaş mod ve canlı sohbeti kapatma gibi seçenekler de mümkün hale gelebilmektedir.

Youtube’da Canlı Bölümü Nedir?

Youtube uygulamasında canlı bölümü, kullanıcıların uygulama üzerindeki canlı içeriklere göz atabilmelerini sağlamaktadır. Youtube Canlı ile izleyiciler de uygulamada Youtube içerisindeki en ilgi çekici canlı etkinlik ve yayınları da keşfedebilmektedir.

Kullanıcılar uygulamada Youtube Canlı özelliği ile uygulamanın içerisindeki canlı yayın yapan kanallara ulaşabilmektedirler. Youtube Canlı izleyicilerin genel olarak Müzik, Oyun, Güzellik, Ders ve Öğrenme gibi birçok popüler içerik kategorisi ile canlı yayınlara tek bir yerden erişilmesini sağlayabilmektedir.

Youtube Canlı Yayınında Sohbet Nasıl Edilir?

Youtube canlı yayınlarında sohbet seçeneği kullanıcıların uygulamada birbirleri ile iletişimi sağlarken, uygulama üzerindeki içerik üreticilerinin ya da canlı yayın yapan kullanıcıların da izleyiciler ile bir iletişime girmesini sağlayabilmektedir.

Youtube uygulamasında bir canlı yayın izlenirken, kullanıcılar canlı sohbet özelliğini kullanarak mesaj gönderip diğer seyirciler ile ve yayın sahibi ile iletişime geçebilmektedirler.

 

Üye girişi
Servisler
Blog