Youtube’da Yorum Geçmişi Nasıl Bulunur?

Youtube’da Yorum Geçmişi Nasıl Bulunur?

Youtube’da kullanıcılar beğendikleri ya da beğenmedikleri videolara yorum yapabilmektedir ve böylece video altında etkileşim de artabilmektedir. Kullanıcılar uygulama üzerinde yaptıkları yorumları tekrardan görüntülemek isteyebilmektedirler.

Youtube kullanıcılara yoruma bir yanıt ya da bir beğeni geldiğinde bildirim yollayabilmektedir ve bu bildirim ile kullanıcılar yaptıkları yorumlara girebilmektedir. Bununla birlikte Youtube uygulamasında yorum geçmişini bulmak için daha kolay yollar da mevcuttur.

Özellikle son güncellemeler ile birlikte Youtube uygulamasında akıllı TV’de ya da oyun konsollarında içerik izlerken yorumları görüntüleyebilir ve bu yorumlar ile etkileşimde bulunabilmek mümkündür. Bir videonun yorumlarını görüntülemek için videonun izleme sayfasına gidilmesi gerekmektedir ve başlığı seçilmelidir.

Videonun yorumlar panelinin gösterildiği hakkında bölümü açılabilmektedir. Bununla birlikte Youtube uygulamasında yorum geçmişini bulmak için de Youtube uygulamasına giriş yapılması gerekmektedir. Sol bölümden ise “Geçmiş” seçeneğine tıklanılmalıdır. Bu kısımdan ise sağ tarafta bir pencere açılacaktır ve bu kısımdan “Yorumlar” bölümüne giriş yapılmalıdır.

Bu kısımda kullanıcı, Youtube’da yaptığı tüm yorumları görebilecektir. Bu yorumları silmek, düzenlemek ve videoya gelen beğeni ile yanıtları görmek de mümkündür.

Youtube Kanalı Satmak Yasak Mı?

İnsanlar Youtube kanallarında para kazanabilmektedir ve bazı kullanıcılar da para kazanan bir Youtube kanalını satın almak isteyebilmektedirler. Youtube’da bir kanal satın almak tamamen yasaldır ve Youtube düzenlemelerine de yüzde yüz uygun bir durumdur.

Yine de Youtube uygulamasında özellikle bazı durumlar yasal değildir ve bu yasal olmayan unsurların arasında başkasının Youtube hesabının çalınması ve bu hesabın yasadışı olarak satılması bir dolandırıcılık olarak görülmektedir.

Youtube Kanalı İzleyen Kişilerin Özellikleri Görülebilir Mi?

Youtube kanalı izleyen kişilerin özellikleri Youtube Analytics’de görülebilmektedir. Bu sekme özellikle kullanıcılara Youtube videolarını kimlerin izlediğine dair genel bilgiler verebilmektedir.

Bununla birlikte bu izleyicilerim demografik özellikleri hakkında da bilgiler sunabilmektedir.

Youtube’da Her İzlenme Sayılır Mı?

Youtube’da her izlenme bazı durumlarda sayılmamaktadır. Bu durumların içerisinde otomatik başlayan bir Youtube videosu bulunabilmektedir. Bu durumlarda her zaman izlenme sayısı olarak sayılmamaktadır.

Youtube’da bir videoda izlenme sayılabilmesi için açılmış olan videonun en az 30 saniye izlenmiş olması gerekmektedir.

 

Üye girişi
Servisler
Blog