Youtube’da Detaylı Arama Nasıl Yapılır?

Youtube’da Detaylı Arama Nasıl Yapılır?

Youtube uygulamasında kullanıcılar, aradıkları ya da bulmak istedikleri içerikleri detaylı arama yaparak kolay yol ile bulabiliyorlar. Özellikle Youtube’da bu detaylı arama bölümü kullanıcılar açısından önemli bir özellik olarak ön plana çıkıyor.

Youtube’da detaylı arama kısmında özellikle aranan videonun yüklenme süresi, yüklenme tarihi, video süresi gibi unsurlar filtrelenebiliyor. Bu yüzden de aranan video kolayca bulunabiliyor. Youtube uygulamasında detaylı arama yapmak için öncelikle Youtube’a girilmesi gerekiyor.

Youtube sitesine girildikten sonra, uygulamada ara kısmına dokunulması gerekiyor ve bu kısımda bir arama terimi girilmesi gerekiyor. Bu aşamalardan sonra ise “filtrele” kısmına dokunulması gerekiyor. Bu filtreleme kısmından arama kutusunun altındaki aşağı oklara dokunularak filtrelemede seçenekler seçilebiliyor.

Youtube’da Beğenilen Videolar Nasıl Silinir?

Youtube’da beğenilen videolar, kullanıcıların beğendikleri videoları içerisine alan bir sistemdir. Kullanıcıların beğendikleri tüm videolar bu kısımda birikmektedir ve beğeni kaldırılana kadar bu listeden kalkmamaktadır.

Kullanıcılar, videolardan beğenilenleri kaldırabilmektedir ve beğendiğim videolar oynatma listesini hem yönetebilir hem de düzenleyebilmektedir. Youtube’da beğenilen videoları silmek ve kaldırmak için öncelikle Youtube uygulamasında oturum açılması gerekilmektedir.

Youtube uygulamasında oturum açıldıktan sonra ise sol tarafta bulunan menüden “Beğendiğim Videolar” seçeneğinin seçilmesi gerekilmektedir. Bu işlemin ardından da silinecek ya da kaldırılacak video seçilerek video kaldırılabilmektedir.

Youtube’da Video Silinince İzlenme Saati Silinir Mi?

Youtube’da bir video silinince o videonun izlenme saati silinmemektedir. Youtube kanalında bulunan bir videoyu kullanıcılar silmek istediğinde silme işlemi hemen başlatılmaktadır ve ilgili video da Youtube uygulamasında arama sonuçlarına görülmemektedir.

İzlenme süresi gibi durumlar da toplu raporlarda yer almaya devam etmektedir fakat silinmiş video ile ilişkilendirmemektedir. Bu yüzden de Youtube’da video silinince kullanıcının izlenme saatleri silinmemektedir.

Youtube’da Dislike Var Mı?

Youtube uygulaması dünyanın en büyük video platformu olarak ön plana çıktığı için bu uygulamada beğenme ve beğenmeme durumları önemli bir rol oynuyor. İzlenen videolara kullanıcılar “like” ya da “dislike” atarak beğenip beğenmeme işlemlerini yapabiliyor.

Youtube uygulamasında kullanıcılar videolara dislike atabiliyor. Bu yüzden de Youtube’da dislike butonu bulunuyor. Yine de ilgili videonun dislike sayısı kullanıcılara gözükmüyor.

Üye girişi
Servisler
Blog