Youtube’da Daha Sonra İzle Kısmından Video Nasıl Kaldırılır?

Youtube’da Daha Sonra İzle Kısmından Video Nasıl Kaldırılır?

Youtube’da kullanıcılar, beğendikleri fakat izleyemedikleri videoları “Daha Sonra İzle” kısmına kaydedebilmektedir. Ayrıca kullanıcılar birçok sebeplerden dolayı daha sonra izle kısmına birçok videoyu atayabilmektedir.

Bu yüzden de Youtube uygulamasında “Daha Sonra İzle” kısmı kullanıcılar açısından önemli bir durum olarak ön plana çıkmaktadır. Kullanıcılar, “Daha Sonra İzle” kısmında bulunan videolardan bazılarını da kaldırmak isteyebilmektedirler.

Daha Sonra İzle kısmından video kaldırmak için Youtube uygulamasında kitaplık sekmesine giriş yapılmalıdır. Bu kısımdan ise “Daha Sonra İzle” seçeneği seçilmelidir. Kullanıcılar bu kısımdan, kaldırmak istedikleri videonun yanından “Diğer” seçeneğine tıklamalıdır.

Bu kısımdan ise “Daha Sonra İzleden Kaldır” seçeneğine dokunulması gerekilmektedir. Tüm bu işlemler ile birlikte Youtube uygulamasında Daha Sonra izle kısmından video kaldırılabilmektedir.

Youtube’da İzleme Geçmişi Görülebilir Mi?

Youtube’da kullanıcılar kendi izleme geçmişini görüntüleyebilmektedirler. Bu yüzden de bu durum kullanıcılara birçok avantajlar da sunabilmektedir. Özellikle Youtube kullanıcıları, izleme geçmişinden video kaldırma işlemlerini de gerçekleştirebilmektedirler.

Youtube uygulamasında oturum açık bir durumda, izleme geçmişinin görülebilmesi mümkün bir durumdur. Youtube’da izleme geçmişini görüntülemek için kullanıcılar uygulamaya giriş yaptıktan sonra “Kitaplık” kısmına giriş yapmalıdır.

Kullanıcılar “Kitaplık” kısmına giriş yaptıktan sonra ise buradan “Geçmiş” kısmını seçmelidirler ve böylece Youtube’da izleme geçmişi görülebilmektedir. İzleme geçmişinde kullanıcıların izlediği videolar bulunmaktadır ve bu videoların arasında Reels videoları da yer alabilmektedir.

Youtube’da Liste Dışı Olan Videolar Bulunabilir Mi?

Youtube’da Liste Dışı olan videolar bulunabilmektedir. Özellikle bu uygulamada liste dışı olan videoları bulmak için Youtube uygulamasında İçerik sekmesine giriş yapılmalıdır.

Bu kısımda, video listesinin en üstünde yer alan huni simgesine tıklanarak bu aşamada Görünürlük seçeneğine tıklanmalıdır. Görünürlük türü olarak da bu bölümde Liste Dışı seçeneği seçilmelidir.

Youtube’da Videolar Neden Gizlenir?

Youtube uygulamasında bazı videolar, özellikle uygulama tarafından gizlenebilmektedir. Bu durum genel olarak Youtube kaynaklıdır. Youtube politikalarını ihlal ettiği tespit edilen videolar, gizli olarak kilitlenebilmektedir.

Youtube’da gizli olarak kilitlenen videoları diğer kullanıcılar görüntüleyemez. Kullanıcılar videonun bağlantısına girdiğinde ise videonun durumu “kullanılamıyor” olarak görülmektedir.

Youtube’da İzlenen Videoları Başkası Görebilir Mi?

Youtube uygulamasında kullanıcıların ne izlediklerini başkaları görememektedir.

Kullanıcıların beğendiği videolar herkese açık ise kullanıcılar o kişinin beğendiği videoları görüntüleyebilmektedir.

 

Üye girişi
Servisler
Blog