Youtube’da Bir Videoda Yorum Ayarları Nasıl Düzenlenir?

Youtube’da Bir Videoda Yorum Ayarları Nasıl Düzenlenir?

Youtube’da bir video için yorum ayarlarını düzenlemek önemli bir konudur. Youtube uygulamasında video içeriklerinde yorumlar, uygulamanın ön plana çıkardığı özelliklerinden bir tanesidir. Bazı insanlar ürettiği ve uygulamaya yüklediği videoların yorumlara kapalı olmasını isteyebilmektedir.

Ya da bazı kişiler, yorum kısımlarını açık kullanmak da isteyebilmektedir. Videolar için yorum kısmı önemlidir. Bu yüzden de Youtube’da bir videoda yorum ayarlarını düzenlemek için öncelikle Youtube Studio’da oturum açılmalıdır.

Youtube Studio’da oturum açtıktan sonra ise sol kısımda yer alan menüden “İçerik” seçeneği seçilmelidir. Yorumların açılacağı ya da kapanacağı videonun küçük resmi, içerik kısmından seçilmelidir. Bu adımla birlikte gelinen ekranda aşağı kaydırılmalı ve “daha fazla göster” seçeneği işaretlenmelidir.

Daha fazla göster seçeneği seçildikten sonra yorumlar ve puanlar seçeneğinin alt bölümünden yorum ayarları seçilmelidir. Tüm bu ayarlar uygulandıktan sonra ayarlar kaydedilmelidir.

Youtube’da En Çok İzlenen İçerikler Neler?

Youtube’da bazı içerikler özellikle daha gündemde olan konu ve kategorilerin arasında yer alabilmektedir. Bu yüzden de bazı kategoriler, Youtube’da daha fazla izlenmeye sahip olabilmektedir.

Bununla birlikte Youtube’da izlenme sayılarının fazla olabileceği videolar değişkenlik gösteren bir durumu içerebilmektedir. Günlük videolar, eğitici içerikler, orijinal müzik videoları gibi içerikler en fazla izlenen içeriklerin arasında yer alabilmektedir.

Youtube’da Yeni Kanal Nasıl Açılır?

Youtube’da yeni bir kanal açmak için öncelikle Studio İçerik Yöneticisi’nde oturum açmak gereklidir. Burada menü kısmından Kanallar kısmı seçilmelidir ve oluştur kısmına giriş yapılmalıdır.

Yeni kanal oluşturma kısmında kanalın izinleri seçilmelidir ve ardından devam edilmelidir. Bu kısımdan da yeni kanal ve marka hesabi için bir isim girip oluştur seçeneği seçilmelidir. Bu şekilde Youtube’da yeni kanal açılabilir.

Youtube’da Beğenilen Videolar Nasıl Gizlenir?

Youtube’da beğenilen videoların gizlenmesi için kanala giriş yapılmalıdır. Bu kısımdan ayarlara gidilmelidir.

Ayarlar kısmında gizlilik bölümünden, beğenilen videolar diğer kullanıcılara gizlenebilir ya da açılabilir.

Youtube’da Hakkımda Kısmı Nasıl Düzenlenir?

Youtube’da hakkımda kısmını düzenlemek için profil resmine dokunmak ve buradan kanal profilini düzenleme seçeneğini seçmek gereklidir.

Bu kısımdan düzenleme yapılmaktadır.

Üye girişi
Servisler
Blog