Youtube’da Önerilen Videolara Nasıl Çıkılır?

Youtube’da Önerilen Videolara Nasıl Çıkılır?

Youtube kullananlar izledikleri videoların sonunda ya da yan tarafında önerilen başka videoları görmüşlerdir. Youtube sisteminin içinde bulunan algoritmalar, izleyiciyi sitede tutmayı amaçlamaktadır. Bu yüzden de sizin uygulama içerisinde aktif olarak bulunmanız Youtube için oldukça önem taşımaktadır. Algoritma sizin sistem içerisinde izlediğiniz videoları inceleyerek ilginizi çekebilecek aynı tarz video ya da müzikleri karşınıza önerilen olarak çıkartır. Böylece sistem sizin ilginizi çekerek uygulama içinde daha fazla kalmanızı sağlar. SMM panel sizlerin Youtube içerisinde etkileşim almanızı sağlayarak diğer kullanıcılara ulaşmanızı sağlar. Böylece içerikleriniz diğer kullanıcılara ulaşarak daha fazla izlenebilir. Peki, Youtube’da önerilen videolara nasıl çıkılır?

 

Videom Youtube’da Önerilsin İstiyorum

Youtube’da önerilen videolara çıkmak için sabit bir yöntem bulunmamaktadır. Pek çok içerik üreticisi videolarının önerilenlerde çıkmasını istemektedir. Bunun içinse daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyorlar. Yeni başlayan kullanıcılar SMM panel hizmetlerinden yararlanarak belirli bir takipçi hedefine ulaşmayı başarabilmektedir. Üstelik organik olarak. Biliyorsunuz ki algoritmalar bot kullanıcılar çok organik takipçileri her zaman daha çok sevmiştir. SMM panel ise tam burada sizin ihtiyacınızı karşılayarak organik takipçileri ve izlenme sayılarını arttırmaya hedefleyerek sizlere yardım etmektedir. Youtube’da içeriklerinizin önerilen videolara çıkması için dikkat etmeniz gereken noktalar:

1.       İzleyici kitlenizi muhakkak videonun içinde tutmaya çalışın. Youtube’un kurduğu algoritma sisteminin en önemli kriteri izleyicinizin ne kadar süre boyunca videonun içinde kaldığıdır. Bu yüzden içerikleriniz sıradan olmamalı ve izleyen kişileri videonun sonuna kadar tutmalıdır. Örneğin; videonuzun başında izleyiciye ufak spoiler verebilirsiniz. İzleyiciler örnekleme sever, içeriklerinizde örneklemelere yer verebilir ve ilgi çekici sahneler koyabilirsiniz.

2.       İzleyici ile samimi bir bağ kurmayı başarabilirseniz. İzleyici videonuzu bırakıp gitmeyecektir. Sizin kamera önündeki samimiyetiniz karşıdaki kişiyi de videoya o kadar bağlayacaktır.

3.       Güncel konulara değinirseniz eğer önerilenlere çıkma olasılığınız artacaktır. Çünkü bir konu yeni ortaya çıktığında herkes onunla ilgili araştırma yapmaya başlayacaktır. Bu da sizin için büyük bir şans demek. Videonuzu iyi bir kalitede hazırlayıp, ilgi çekici resimler koyup iyi bir açıklama yazdığınız takdirde önerilenlere çıkmaya hazırsınız demektir.

4.       Videonuzun içinde çektiğiniz önceki videolara yönlendirmeler yapabilirsiniz. Böylelikle izleyiciler daha önce ne anlattığınızı merak edecek ve diğer videolarınıza da bakmak isteyecektir. Bu yöntem dolaylı olarak etkileşiminizi artıracaktır.

5.       Videolarınızın görüntü kalitesinin yüksek olduğundan emin olun. Hiç kimse düşük kalite videoları izlemek istemez. İçerikleriniz orta halli olsa bile iyi bir kalitede çekilmiş video her zaman kendini izlettirmeyi başaracaktır.

Bütün bu yöntemleri denediğinizde Youtube’da önerilen videolara çıkma ihtimaliniz artacaktır. SMM panel hizmetleri ile içeriklerinizdeki izlenme sayısını ve etkileşiminizi artırabilir ve önerilenlere çıkma şansınızı biraz daha yükseltebilirsiniz. İçeriğiniz izlendiğinde hem önerilenlerde gözükebilir hem de Youtube üzerinden para kazanmaya başlayabilirsiniz. 

Üye girişi
Servisler
Blog