Twitter Takipçi Satın Alma Mantıklı Mı?

Twitter Takipçi Satın Alma Mantıklı Mı?

Sosyal medya ile içli dışlıysanız çok sayıda kişinin takipçi satın aldığını biliyorsunuzdur. Takipçi satın almak insanlara ne kadar popüler olduğunuzu göstermenin kolay bir yoludur. Bunun yanında, takipçi satın alarak yalnızca hesabınızdaki takipçi sayısını arttırmakla kalmaz aynı zamanda daha fazla insanın hesabınızı görmesini de sağlarsınız. Ancak, Twitter takipçi satın almak size sadece yüksek bir takipçi sayısı sağlamakla kalmaz, aynı zamanda etkileşiminizi de arttırır ve hesabınızın daha fazla reel takipçiye erişmesini sağlar. Kısacası, takipçi satın almanın pek çok avantajı vardır, ancak, sahte takipçilerin gerçek takipçiler gibi paylaşımlarınızı beğenmeyeceği ve kısa vadede size çok büyük bir avantaj sağlamayacağı da bir gerçektir. Peki, Twitter takipçi satın almak gerçekten mantıklı bir hareket midir? Gelin beraber keşfedelim.

Twitter Takipçi Satın Almanın Dezavantajları

İlk olarak dezavantajlar ile başlayalım. Twitter takipçi satın alma işleminin başlıca dezavantajlarınız şöyle sıralamamız mümkündür:

·        Takipçi satın aldığınızda hesabınıza gelecek olan sahte takipçiler, profilinizdeki paylaşımları beğenmezler ya da başka bir şekilde size etkileşim sağlamazlar. Bu durum, size kısa vadede bir avantaj sağlamayacakları anlamına gelir.

·        Twitter zaman zaman sahte takipçileri siler, bu sebeple, takipçi satın aldıktan sonra hesabınızdaki takipçi sayısı zaman zaman düşebilir.

·        Dışarıdan bakan birisi genellikle hangi takipçilerin sahte olduğunu anlayabilir. Çok takipçiye sahip olan ancak paylaşımları genelde az beğeni alan hesapların takipçi satın aldığı kolaylıkla anlaşılabilir.

Twitter Takipçi Satın Almanın Avantajları

Takipçi satın almanın çok sayıda avantajı da vardır. Bu avantajları şu şekilde sıralayabiliriz:

·        Takipçi sayınızın yüksek olması insanların sizin paylaşımlarınız hakkındaki fikirlerini olumlu yönde etkiler. Bu sayede, organik takipçi sayınızın artması da kolaylaşır.

·        Yüksek takipçili hesapların yaptığı paylaşımlar genellikle insanların daha çok ilgisini çeker.

·        Yukarıda saydıklarımızı göz önünde bulundurursanız, takipçi satın aldıktan sonra Twitter hesabınızın organik takipçilerinin de yavaş yavaş artacağını görebilirsiniz.

Twitter Takipçi Satın Alma Mantıklı Mı?

Yukarıda saydığımız avantajlar ve dezavantajlar bir arada ele alındığında, Twitter takipçi satın almanın çok da büyük bir dezavantajı olmadığını görebilirsiniz. Genellikle, takipçi satın aldıktan sonraki birkaç aylık süreçte düzenli ve kaliteli paylaşımlar yaparak reel takipçi sayınızı arttırabilir ve bir daha takipçi satın almak zorunda kalmayabilirsiniz. Elbette, reel takipçi sayınızın artıp artmayacağı tamamen yaptığınız paylaşımların kalitesi ve içeriği ile alakalı olduğu için her daim içerik kalitesini ön planda tutmanız gerekir. Bize sorarsanız, eğer Twitter hesabınızın kısa sürede büyümesini istiyorsanız, takipçi satın almanızda hiçbir sakınca yoktur. Eğer SMM panel aracılığıyla sosyal medya hesaplarınız arasında kaliteli içerik paylaşımı ve tanıtım faaliyetleri de yürütürseniz, sosyal medya kullanımından tam verim almayı başarabilirsiniz.

Üye girişi
Servisler
Blog