Twitter Profil Fotoğrafı Nasıl Değiştirilir?

Twitter Profil Fotoğrafı Nasıl Değiştirilir?

Twitter’da profil fotoğrafı, profil görünümü açısından önemli bir unsurdur. Birçok insan Twitter’da kendi fotoğrafını profil fotoğrafı olarak yapmayı tercih ederken, bazı insanlar da çeşitli fotoğrafları profil fotoğrafı olarak yapabilmektedir.

Bununla birlikte Twitter’da profil fotoğrafı değiştirmek son derece kolay bir işlem olarak ön plana çıkmaktadır. Twitter’da telefondan profil fotoğrafı düzenlemesi gerçekleştirmek için iOS ya da Android telefondan sağ üst kısımda bulunan “Profili Düzenle” bölümünden profil fotoğrafı değişikliği yapılabilmektedir.

Bilgisayardan ise Twitter’dan profil fotoğrafı değiştirmek için tarayıcıdan Twitter’a giriş yapıldıktan sonra Twitter profiline girilmelidir. Bu kısımdan yine profil düzenle bölümünden Twitter profil fotoğrafı değişikliği yapılabilmektedir.

Twitter’da “Sana Özel” Kısmı Nedir?

Twitter’da son güncellemeler ile birlikte anasayfada da birçok değişiklik yapıldı. Bu değişikliklerin arasında ise “Sana Özel” kısmı kullanıcıların oldukça dikkatlerini çekiyor.

Twitter’ın anasayfasında yer alan “Sana Özel” ve “Takip Edilenler” kısmı, kullanıcıların Twitter’daki gönderileri görmeleri açısından son derece önem taşıyor. Twitter’da Sana Özel kısmı, kullanıcıların takip ettiği hesaplar ve gündem konularıyla alakalı önerilen içeriklerin de görülmesini sağlıyor.

“Sana Özel” kısmıyla “Takip Edilenler” kısmı arasında kullanıcılar bir seçim yapabiliyor ve bu kısımların ikisini de görüntüleyebiliyorlar. “Sana Özel” kısmında genel olarak kullanıcıların takip ettiği hesaplar ya da ilgilendiği konular ile ilgili önerilen Tweetler yer alıyor.

Twitter’da Video Alıntılama Nasıl Yapılır?

Twitter’da alıntı önemli bir konu haline gelmiş durumda. Twitter’da kullanıcılar, bir tweeti alıntılayarak o tweet hakkındaki görüşlerini tweet olarak atabiliyorlar. Twitter’da video alıntılama da bu anlamda önemli bir yer kaplıyor.

Twitter’da video alıntılayarak videoyu yüklemeden, bir başkası tarafından atılan videoyu profilde paylaşabilme özelliği bulunuyor. Twitter’da video kaydetmek için ise çekim simgesine dokunulmalı ve bu simgeye basılı tutulmalı. Tweet kopyası ve bir de konum ekleme seçeneği bu kısımda Twitter kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

Video alıntılama ile Tweet atmak için ise bu kısımdan “Tweetle” kısmına dokunulmalı ya da son Tweete bağlamak için ise “Tweet dizisine ekle” kısmına dokunulmalıdır. Ardından ise paylaşmak için Ekle kısmına basılmalıdır.

Twitter’da Nasıl Reklam Verilir?

Twitter’da reklam vermek son derece kolay bir konudur. Twitter’da reklam vermek için Tweetinizi tanıtın kısmına tıklamak yeterlidir.

Bu kısımdan sonra belirtilen bilgiler girildikten sonra Twitter Reklam Koşulları kabul edilmelidir.

 

Üye girişi
Servisler
Blog