Twitter’da Sohbet Odaları Neden Görünmüyor?

Twitter’da Sohbet Odaları Neden Görünmüyor?

Twitter’da bazı kullanıcılar sohbet odalarını görememekten şikayetçi olabiliyor ve bu konu hakkında da internet ortamında sıklıkla araştırmalar yapabiliyor. Twitter uygulamasında sohbet odaları özellikle bazı insanlar için çok önemli bir özellik durumunda yer alıyor.

Twitter’da sohbet odalarını göremeyen kişiler internet bağlantısını kontrol etmeleri gerekiyor. Twitter uygulaması popüler sosyal medya uygulamalarının başında geldiğinden, uygulama içerisinde bir sorun da olabilmektedir ve bu halde biraz beklenmesi gerekebilmektedir. Sesli Sohbet yani Space özelliğini kullanamamak genel olarak internet bağlantısı ile ilgili bir durum olarak görülmektedir.

Internet bağlantısında ortaya çıkan bir problem Twitter’ın özelliklerinin tam olarak düzgün olarak kullanılmamasına yol açabilmektedir ve bu yüzden kullanıcılar Twitter’da sohbet odalarını görüntüleyememektedir.

Bununla birlikte Twitter’da sohbet odalarını görüntüleyememek, takip ettiğiniz kişilerin oda açmaması ya da bir odada bulunmamasıyla da mümkün olabiliyor.

Twitter’da Bir Yorum Nasıl Gizlenir?

Twitter’da kullanıcılar, gönderilerine gelen bazı yorumları gizlemek isteyebilmektedir. Twitter getirdiği son güncellemeler ile birlikte bu seçeneği de kullanıcılara mümkün kılmıştır. Özellikle gizlenen yanıtlar Twitter’da “Gizlenen Yanıtlar” bölümüne gitmektedir ve kullanıcılar da bu kısımdan gizlenebilen yorumları görüntüleyebilmektedir.

Twitter’da bir yorum gizlemek, önemli özelliklerin arasında yer almaktadır ve uygulamada yorum gizlemek için Tweetlerinizden bir tanesine verilen bir yanıtın yanındaki üç nokta simgesine tıklanmak ve dokunmak gerekmektedir. Bu işlem gönderi sahibiyseniz yapılabilmektedir.

Bu aşama ile birlikte burada Yanıtı Gizle seçeneği seçilmelidir ve işlem onaylanmalıdır. Gizlenmiş yanıtları görüntüleyebilmek için de orijinal Tweetin sağ alt köşesinde yer alan gizli yanıt simgesine tıklamak gerekmektedir.

Twitter’da Birisi Nasıl Etiketlenir?

Twitter’da birisini etiketlemek için tweet oluşturma kutusuna mesaj yaptıktan sonra belirli bir hesaba ya da hesaplara hitap ederken kullanıcı adının ya da kullanıcı adlarının önüne “@” işaretinin eklenmesi gerekebilmektedir.

Yani örnek olarak @kullanıcıadı şeklinde kullanıcılar etiketlenebilmektedir ve bununla birlikte bir tweette birçok kişi de aynı anda etiketlenebilmektedir.

Twitter’da Anlık Bildirimler Nasıl Açılır?

Twitter uygulamasında anlık bildirimlerin açılması için profil simgesine dokunulması gerekmektedir ve bu kısımdan ayarlar ve gizlilik kısmına giriş yapılması gerekilmektedir.

Bu kısımdan bildirimler sekmesine ve ardından anlık bildirimlere dokunularak bu bölümden anlık bildirimler açılabilmektedir.

Üye girişi
Servisler
Blog