Twitter’da Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir?

Twitter’da Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir?

Twitter’da Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir?

Twitter kullanıcıları özellikle kullanıcı adı değiştirme konusunda bazı durumlarda sorun yaşayabiliyorlar. Kullanıcı adı değiştirmek için Twitter uygulamasına giriş yapılması gerekiyor.

Twitter uygulamasına giriş yapıldıktan sonra ayarlar kısmından hesap kısmına gelinmesi gerekiyor. Bununla birlikte hesap kısmından “kullanıcı adı” kısmına tıklandıktan sonra, bu aşamada yeni kullanıcı adını yazma işlemi gerçekleşebiliyor.

Bu işlemden sonra eğer kullanıcı isminiz daha önceden birisi tarafından kullanılıyorsa, Twitter kullanıcı adını size vermeyebiliyor ve bununla birlikte Twitter bazı kullanıcı isimlerini de onaylamayabiliyor. Bu konuda da kullanıcıların dikkat etmesi gerekiyor.

Ayrıca Twitter’ın son uygulamasıyla birlikte onaylanmış hesaplar da kullanıcı adını değiştirdiğinde mavi tikleri iptal olabiliyor.

Twitter’da Mavi Tik Nasıl Alınır?

Twitter’da mavi tik yani onay işareti de kullanıcılar açısından son derece önemli bir durumu oluşturuyor. Twitter, eski uygulamalarında mavi tik işaretini sadece Twitter’ın belirli koşullara göre uygun gördüğü kişilere vermekteydi ve tanınmış, orijinal hesaplar için onaylama vermekteydi.

Bu durum Twitter’a son gelen güncellemeler ile birlikte değişti ve şu anda Twitter’da mavi tik almak isteyen kişiler, Twitter’da belirli ücret karşılığında mavi tik yani onay işaretini satın alabiliyorlar.

Twitter Blue abonelik hizmeti olarak ön plana çıkan bu uygulamada uygunluk kriterini karşılayanlar ve belirli ücret ödeyenler mavi tik hizmetinden yararlanabiliyorlar. Twitter Blue abonelerinin mavi onay işaretini almak ve bu işareti korumak için birtakım uygunluk kriterlerini karşılaması da gerekiyor.

Twitter’da Hesap Nasıl Gizlenir?

Twitter’da hesap gizlemek özellikle önemli bir konudur. Bazı kişiler uygulamanın içerisinde gizli kalmak isteyebilmektedir. Bu yüzden de Twitter’da hesaplarını gizlemek isteyen kişiler uygulamaya giriş yapmalı ve ardından ayarlar ve gizlilik seçeneklerine gitmelidir.

Bu kısımda tweet gizliliği ya da hesap gizliliği bölümünde “Tweetlerimi Korumaya Al” seçeneğini aktif hale getirmek gerekmektedir. Tüm bu değişikliklerin ardından ayarlanan ayarlar kaydedilmelidir ve bu şekilde hesap gizlenmesi yapılabilmektedir.

Twitter’da Beğeniler Gizlenebilir Mi?

Twitter’da beğenilerin gizlenmesi, hesap gizlenmesi ile sağlanabilmektedir. Bununla birlikte sadece beğenilerin gizlenmesi seçeneği ise Twitter’da şu an aktif bir seçenek değildir.

Twitter’da Tweet Atma Sınırı Var Mı?

Twitter’da tweet atma sınırı bulunmaktadır. Her kullanıcı günlük 2 bin 400 adet tweet atabilmektedir. Elon Musk, Twitter’a getireceği son güncellemeler ile birlikte tweet atma sınırı hakkında da güncellemeler getireceğini söylüyor.

Üye girişi
Servisler
Blog