Twitter’da Bir Kullanıcıya Nasıl Abone Olunur?

Twitter’da Bir Kullanıcıya Nasıl Abone Olunur?

Twitter uygulamasında son güncellemeler ile birlikte abone olma seçenekleri de gelmiş durumda. Bu abone olma özelliği ile birlikte bir kullanıcının profiline giriş yaparak o kullanıcıya abone olunabiliyor. Twitter’da bu yeni uygulama, kullanıcıların ilgisini çekmiş durumda.

Bu sayede artık Twitter üzerinden para kazanmak daha mümkün bir duruma da geliyor. Twitter’da bir kullanıcıya abone olmak için ise abone olmak istenen kullanıcının sunduğu içerikler hakkında bilgi almak gerekmekte ve o kişiye özel aboneliği Twitter üzerinden satın almak için o kişinin profilini ziyaret etmek gerekmektedir.

Bununla birlikte kişinin profilinde çıkan “Abone Ol” öğesine tıklamak ya da dokunmak gerekmektedir. Her abonelik de ayrı bir satın alma işlemini temsil etmektedir. Böylece, Twitter üzerinde bir kullanıcıya abone olma işlemi yapılabilmektedir.

Twitter Blue Üyeliği Nasıl Alınır?

Twitter Blue üyeliği içerisinde birçok avantajları da Twitter kullanıcılarına getirdiği için özellikle son dönemde sıklıkla tercih edilen özellikler arasında yer almaktadır. Twitter Blue üyeliği almak için öncelikle Twitter üzerinde Twitter Blue’nun seçilmesi gerekmektedir.

Bu kısımdan ise “Abone Ol” düğmesine tıklanması gerekmektedir ve bu aşamada Twitter, kullanıcılardan telefon numarası doğrulaması da istemektedir. Telefon numarası doğrulaması yapmamış olan kullanıcılar, Twitter Blue üyeliği satın alamazlar.

Tüm bu işlemlerin ardından ise İOS ya da Android için uygulama için satın alma talimatları uygulanmaktadır ya da web üzerinden abonelik ödemesinin onaylanması gerekmektedir. Twitter Blue üyesi olan kullanıcılar “mavi tik” özelliğinin yanı sıra yorumlarda daha üst sıralarda görünme özelliğini de elde etmektedirler.

Ayrıca Twitter Blue üyeleri daha uzun tweetler atma, uygulama üzerinde daha az reklam göre, tweet düzenleme gibi çeşitli özelliklere de erişebilmektedir. Twitter Blue için abonelik ücreti ise ülkeden ülkeye değişiklikler gösterebiliyor.

Twitter’da Zil İşareti Ne Anlamına Geliyor?

Twitter’da zil işaretinin anlamı olarak tweete gelen tüm yanıtlar için bildirim almak geliyor.

Bununla birlikte onaylanmış kişilerden gelen bildirimler ve mentionlar burada yer alabiliyor.

Twitter’da Takip Edilmeyen Kişilerden Mesaj Alınabiliyor Mu?

Twitter’da takip edilmeyen kişilerden mesaj alınabiliyor. Eğer kullanıcı herhangi birinden direkt mesaj al ayarını etkinleştirdiyse, takip etmeyen ya da edilmeyen kişiler de mesaj gönderebiliyorlar.

 

Üye girişi
Servisler
Blog