Twitch Yayınlarında Kıyafet Giyimine Dikkat Edilmeli Mi?

Twitch Yayınlarında Kıyafet Giyimine Dikkat Edilmeli Mi?

Twitch yayıncıları özellikle yayın yaparken birtakım unsurlara dikkat etmek zorunda kalıyor. Bu unsurlar da Twitch uygulamasının yayın politikalarına uygun olmak zorunda ve bu konuda da kullanıcılar bu politikalara saygı göstermek zorunda kalıyor.

Twitch uygulamasında yayıncıların oluşturdukları içerikler ve faaliyetler birçok çeşitlilik gösterebiliyorlar. Bu yüzden de Twitch’in yayın politikalarına göre genel ve kesin bir kıyafet zorunluluğu bulunmuyor ve bu konu da pek mantıklı görülmüyor.

Twitch politikalarında yayın yapmanın kamuya açık bir faaliyet olduğunu belirtiyor ve bu yayınların dünyanın her yerinden farklı kültür ve farklı yaştan insanlara ulaştığını söylüyor. Bu nedenle de Twitch, çıplaklık ve cinsel içerikli eylemlere izin vermiyor. Twitch cinsel içerikli durumlara ilişkin şikayetleri de değerlendirirken bu konuda kıyafetin göz önüne aldıkları faktörler arasında olduğunu belirtiyor.

Twitch Yayınlarında Cinsel İçerikler Yasak Mı?

Twitch yayınlarında cinsel içerikli yayın yapmak ve yayınlarda cinsel içerik göstermek yasak bir durumda yer alıyor. Twitch uygulamasında, yani bu platformda Twitch’in Hizmet Koşulları ve Topluluk İlkelerine uygun olunması gerekiyor.

Bu yüzden de özellikle akstan ya da kazara ihlal eden içerikler Twitch’e bildirilebiliyor ve bu konuda yayıncı hesapları askıya alınabiliyor. Ayrıca bu konuda önlemler de alınabiliyor. Twitch yayıncılardan bu konu hakkında dikkat etmelerini vurgulayabiliyor.

Ayrıca tüm bunlar ile birlikte Twitch, cinsel içerikli gösterimlere karşı sert bir tutum takınıyor ve bu durumun birden fazla kez tekrarlanması ve yayıncının birden fazla kez ceza alması durumunda Twitch hesabını tamamen kapatabiliyor.

Twitch’de Mod Ekibi Nedir?

Twitch uygulamasında mod ve mod ekibi, moderasyon ekibi anlamına geliyor. Özellikle Twitch platformu üzerinde yayın yapan kullanıcılar, sohbet kısımlarında denetimi sağlamak amacıyla kanallarına moderasyon ekibi alımları yapabiliyorlar.

Bu konuda özellikle yayıncının görmek istemediği yorumlar ve Twitch kurallarını ihlal eden yorumlar moderasyon ekibi tarafından kaldırılabiliyor ve kullanıcılar yayıncının sohbetinden banlanabiliyor.

Twitch’de Yayında Dans Etmek Yasak Mı?

Twitch’de yayın yapan kişiler dans etmek konusunda birtakım araştırmalar yapabiliyor.

Twitch’de vücut boyama, dans ya da politikaları ihlal etmeyen diğer yaratıcı etkinlikler yasak durumda yer almıyor.

Üye girişi
Servisler
Blog