Twitch Yayınlarında Alkol Serbest Mi?

Twitch Yayınlarında Alkol Serbest Mi?

Twitch platformunda yayın yapan kullanıcılar için, Twitch kuralları çok önemlidir. Twitch kurallarına uyulmadığı durumlarda Twitch, yayıncılara çeşitli bazı yaptırımlar uygulayabilmektedir ve bu yaptırımlar genel olarak sert yaptırımlardır. Öyle ki bazı durumlarda Twitch yayıncıları banlayabilmektedir.

Twitch yayınlarında sigara ve alkol konusunda herhangi bir sınırlama ya da herhangi bir yasak durumu bulunmamakta. Alkol ya da sigara içeren yayınlara kullanıcılar girmek yani o kanalı izlemek istediğinde, Twitch kullanıcıları önceden bu konu hakkında uyarıyor.

Özellikle Twitch, topluluğun güvenliği ve esenliği konusunda Twitch platformunda cinsellik ya da pornografik odaklı içerik yayınlamak, yüklemek, teklif etmek ve bunlara yönlendiren bağlantı vermeyi yasaklıyor. Bu tür içeriklerden para, hizmet ya da değerli eşya karşılığı teklif ve talep etmeyi de yasaklıyor.

Bu yüzden de Twitch yayıncıları için Twitch platformunun kurallarına uymak  ve bu kuralları doğru araştırmak önemli bir durum olarak yer alıyor.

Twitch Yayınlarında Erkek Memesi Gözükmesi Yasak Mı?

Twitch yayınlarında erkek memesi göstermek yasaklı durumlar arasında yer alıyor. Twitch platformunda çıplaklık, kadın ya da erkek cinsel organları, kalça ya da meme ve iç çamaşırlarına odaklanma gibi cinsellik odaklı içerikler yasaklı durumda.

Ayrıca bunların yanında cinselliği düşündüren içerikler de Twitch platformunda yasaklı olarak biliniyor. Bu yüzden de Twitch yayınlarında erkek memesi gözükmesi yasaklı bir durumda.

Twitch’de Yasaklı İçerikler Nasıl Denetleniyor?

Twitch’de yasaklı içerikler denetim ekipleri tarafından denetleniyor. Twitch’de yasaklı içerikler genel olarak kullanıcı şikayetleri ile değerlendiriliyor.

Bu şikayetler konusunda Twitch eğer verilen bağlantıları doğrulayabiliyorsa, şikayet edilen içeriği Twitch yayıncısı ile doğrudan ilişkilendirebiliyorsa, denetim ekibi şikayet eyleminin politikalarını ihlal ettiğine ikna oluyorsa ilgili şikayet değerlendiriliyor.

Twitch Yayınlarında Hangi Tür Kıyafetler Twitch’e Uygundur?

Twitch yayınlarında kullanıcılar Twitch politikalarına dikkat etmek durumunda. Özellikle de Twitch yayınlarında kıyafetler de önemli bir konu halinde yer alıyor. Twitch platformunda genel ve kesin bir kıyafet zorunluluğu durumu bulunmuyor.

Bununla birlikte Twitch, çıplaklık ve cinsel içerikli kıyafetlere izin vermiyor ve cinsel içerikli eylemlere ilişkin şikayetleri ele alırken de kıyafet durumu göz önüne alınıyor.

Üye girişi
Servisler
Blog